Libnet.ro
UNICEF

23:15

STUDIU: Adolescentii DEPENDENTI de telefon, mai TRISTI decat cei care fac sport. Riscul de SINUCIDERE creste cu 71%

B1 B1,
STUDIU: Adolescentii DEPENDENTI de telefon, mai TRISTI decat cei care fac sport. Riscul de SINUCIDERE creste cu 71%

Adolescentii care petrec mai mult timp pe telefon sunt mai tristi decat cei care socializeaza in viata reala sau iau parte la activitati in aer liber, potrivit unui studiu realizat de. continuă pe B1

Notari amendati cu aproape 3 milioane lei, pentru ca aveau onorarii mai mari decat cele legale

Consiliul Concurentei a amendat Camera Notarilor Publici Suceava si 72 de notari publici din Suceava si Botosani, membri ai acestei organizatii, pentru ca au realizat tabele cu onorariile minimale stabilite pentru cele mai importante acte si proceduri notariale, mult mai mari decat cele stabilite de Ministerul Justitiei.

Subiectele zilei:Succesul protestelor si schimbarea auto-perceptiei romanilor;Cum e sa fii elev in Romania cand Primaria iti schimba liceul mai rapid decat se schimba premierii;Proiect inedit pentru Centenar: 100 dintre cei mai importanti romani ai momen

Daniel Dragomir: Romania este un stat politienesc. Romania este un stat de tip politienesc, in care justitia se face la comanda, iar libertatile individuale si expirmarea libera sunt grav incalcate. RISE: Cine intermedia traficul de organe din Cluj pentru doctorul Mihai Lucan. Marturii cutremuratoare despre o afacere care a inflorit in anii 2000. Din retea, spune Iulian Iacob, ar mai fi facut parte juristul clinicii, mai multi din echipa medicala a Institutului, un fost ambasador al Romaniei la Vatican, oficiali din Ministerul de Interne.

Lumea culturala il plange pe istoricul Neagu Djuvara. Academicianul Ioan-Aurel Pop: Era mai mare decat secolul trecut

Istoricul Neagu Djuvara s-a stins din viata la varsta de 101 ani. Mai multe personalitati ale lumii culturale au deplans pierderea celui mai indemanatic scriitor al minusculei noastre istorii, dupa cum il descria filosoful Mihai Sora.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )