Libnet.ro
UNICEF

22:15

Studiu american: SUA nu se pot baza decat pe Romania pentru contracararea Rusiei la Marea Neagra

Adevărul Adevărul,
Studiu american: SUA nu se pot baza decat pe Romania pentru contracararea Rusiei la Marea Neagra

RAND Corporation, o organizatie care a realizat un studiu comandat de autoritatile americane, sustine ca ar fi necesare o serie de ajustari ale strategiei aliate la Marea Neagra, in contextul unei agresiuni rusesti tot mai evidente in zona. in plus, una dintre concluzii ar fi ca, in prezent, SUA nu se pot baza decat pe Romania pentru contracararea Rusiei la Marea Neagra. continuă pe Adevărul

Romania este unica in Europa. Cata incredere au americanii in tara noastra

Un studiu comandat de americani sustine ca sunt necesare o serie de ajustari ale strategiei aliate la Marea Neagra, in contextul unei agresiuni rusesti, care ar fi tot mai evidente in zona. De asemenea, una dintre concluzile studiului mai arata ca, acum, SUA nu se pot baza decat pe Romania pentru contracararea Rusiei la Marea .

Afacerile lui Hunter Biden in tara noastra, subiect in ultima dezbatere prezidentiala din SUA. Donald Trump: Urmeaza Romania (VIDEO)

Romania ar putea fi subiect de discutie in ultima dezbatere electorala dintre Donald Trump si Joe Biden, inaintea alegerilor ce vor stabili cine va fi locatar la Casa Alba in urmatorii patru ani. Seful.

Scoala online din Romania, pentru copiii fara curent electric: argumentul Monicai Anisie care te va soca

Intr-un set de declaratii care au devenit virale, Monica Anisie a dat dovada de o ignoranta crasa fata de copiii din Romania care nu au acces la energie electrica. La fel cum un numar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )