Libnet.ro
UNICEF

05:45

Studiu de amploare: Care este legatura dintre telefonul mobil si cancerul la creier

Antena3 Antena3,
Studiu de amploare: Care este legatura dintre telefonul mobil si cancerul la creier

Mii de tineri au participat la cel mai mare studiu din lume sustinut de Uniunea Europeana pentru a se descoperi legatura dintre folosirea telefonului mobil si cancerul la creier la copii. Cancerul la creier este cea. continuă pe Antena3

Dosarul Mosia Bratienilor, in care este urmarit penal Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, trimis de la Parchetul General la DIICOT

Dosarul Mosia Bratienilor, privind retrocedari ilegale de terenuri din Arges, in care este urmarit penal si avocatul Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, si in care este implicata si Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor, ca parte civila, a fost trimis de la Parchetul General la DIICOT, scrie Mediafax.

DIICOT preia dosarul Mosia Bratienilor, in care este implicat ginerele lui Basescu

Dosarul Mosia Bratienilor, in care este urmarit penal si Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, si in care este implicata si Autoritatea Nationala pentru Restituirea ProprietatilorANRP), ca parte civila, a fost trimis de la PICCJ la DIICOT, informeaza Mediafax.

Un ziar din Turcia publica retete culinare pe prima pagina in semn de protest fata de presiunile la care este supus

Un ziar local din Turcia a publicat retete culinare pe prima pagina pentru a protesta impotriva presiunilor in continua crestere la care este supusa mass-media si pentru libertatea de exprimare, relateaza HurriyetDailyNews.

Telefonul mobil cauzeaza o noua boala! Cum se manifesta si cat e de periculoasa

Kenneth Hansraj, un chirurg de origine americana de la New York Spine Surgery and Rehabilitation Medicine Centre sustine ca folosirea telefonului mobil are o cauza destul de grava. Este vorba despre o afectiune a.

Ce spune Politia despre LEGATURA dintre operatiunea antiterorista din Belgia si atacurile din Paris

Politia nu a stabilit in acest stadiu nicio legatura intre operatiunea antiterorista din Belgia de aseara si atentatele de la Paris, a anuntat joi un adjunct al procurorului parchetului federal, Eric Van der.

VIDEO. Fox News le cere scuze europenilor. Care este motivul

Postul american de televiziune Fox News si-a cerut scuze dupa ce a prezentat, in urma atacurilor islamiste sangeroase din Franta, afirmatii ale unor comentatori care au spus ca in Europa exista zone in afara legii, interzise persoanelor care nu sunt musulmane.

Subiectele zilei: De ce nu se construieste autostrada spre Moldova?; Viitorul dupa Charlie Hebdo. Care este pericolul pentru Romania; Interviu cu Vasile Simileanu, directorul revistei Geopolitica. Planul Rusiei: controlul asupra gurilor Dunarii

Cum arata Pentagonul lui Basescu. Noua dilema imobiliara a fostului presedinte. Plecat de la Palatul Cotroceni pe 21 ianuarie, presedintele Traian Basescu a intrat in vacanta politica inainte de a decide in ce casa ar urma sa se mute pe 20 februarie. 2,7 milioane de romani nu au un partener de viata. A fost un sfarsit de an singuratic pentru zeci de mii de romani. In perioada sarbatorilor numarul celor care si-au facut cont pe site-urile matrimoniale a crescut si cu 50%.

Dosarul Loteria II, in care este judecata si Camelia Voiculescu, se reia de la zero

Rasturnare de situatie in dosarul Loteria II. Judecarea dosarului se va relua de la zero, dupa ce noul judecator titular pe acest caz a facut o solicitare in acest sens, cerere care a fost aprobata de DNA,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2063 seconds )