Libnet.ro
UNICEF

14:15

Studiu: Angajatii romani din banking sunt pe penultimul loc din regiune, dupa salarii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Studiu: Angajatii romani din banking sunt pe penultimul loc din regiune, dupa salarii

Au fost, ani la rand, printre cel mai bine platiti angajati din economie, insa acum, la nivel regional, angajatii din banking ii depasesc doar pe colegii lor din Bulgaria. Astfel, potrivit comparatorului salarial Paylab, lansat in Romania de eJobs,. continuă pe Wall-Street Ro

Angajatii din banking sunt pe penultimul loc din regiune, atunci cand vine vorba de salarii

Au fost, ani la rand, printre cel mai bine platiti angajati din economie, insa acum, la nivel regional, angajatii din banking ii depasesc doar pe colegii lor din Bulgaria. Astfel, potrivit comparatorului salarial Paylab, lansat in Romania de eJobs, media salariala neta din sectorul bancar este de 718 euro pe luna, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei noastre.

Angajatii romani din banci au al doilea cel mai mic salariu din regiune

Au fost, ani la rand, printre cel mai bine platiti angajati din economie, insa acum, la nivel regional, angajatii din banking ii depasesc doar pe colegii lor din Bulgaria.

eJobs: Angajatii din sectorul bancar din Romania, pe penultimul loc in regiune, in topul salariilor

Angajatii din sectorul bancar din Romania au printre cele mai mici salarii din regiune, depasindu-i doar pe colegii lor din Bulgaria, potrivit platfromei de comparat salarii a eJobs. Cel mai bine platiti din regiune sunt cei care lucreaza in bancile din Cehia, acolo unde incasarile medii lunare ajung la 931 de euro. Foarte aproape de acestia 930 de euro pe luna) se situeaza lituanienii.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3559 seconds )