Libnet.ro
UNICEF

21:00

STUDIU: Aproximativ 136 de mii de persoane din Anglia sunt infectate cu COVID-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
STUDIU: Aproximativ 136 de mii de persoane din Anglia sunt infectate cu COVID-19

Aproximativ 136. 000 de persoane din Anglia sunt infectate cu COVID-19, conform rezultatelor preliminare ale primului studiu pe scara larga privind raspandirea bolii efectuat in Marea Britanie. continuă pe Ziarul Bursa

CORONAVIRUS |Peste 4,1 milioane de persoane din lume sunt infectate cu COVID-19. Cum evolueaza pandemia. LIVE UPDATE

Pandemia de coronavirus continua sa se extinda la nivel mondial si afecteaza, in acest moment 212 tari si teritorii de pe glob. De la debutul acesteia si pana in prezent, 4,1 milioane de oameni au fost.

Digi Sport: Uriasa schimbare din Anglia, din cauza COVID-19! Afacerea care poate genera profit de 4 miliarde de lire

Pandemia de coronavirus a schimbat total viata din Marea Britanie, dar si de pe intreg mapamondul. Sportul isi reintra si el incet, dar sigur in matca. Recent, si Danemarca a anuntat ca se reia campionatul!.

Guvernul german tinteste o participare de 25% la Lufthansa. Afectate de criza corona, mari companii aeriene din Europa sunt pe cale sa fie partial sau complet nationalizate

Grupul Lufthansa a fost lovit puternic de criza coronavirusului si si-a redus la minimum operatiunile de zbor. Compania aeriana negociaza ajutoare de stat cu guvernul german, dar si cu tarile unde se afla reprezentantele sale. in Germania, se discuta un pachet de aproximativ 10 miliarde euro. Pe langa o contributie federala tacuta, care aduce dobanzi, este planificata participarea directa a guvernului. Practic, un sfert din Lufthansa ar putea intra in proprietatea statului german. Aceasta strategie a fost aplicata si in timpul crizei financiare din 2009, in cazul bancii Commerzbank.

Primul tren cu muncitori romani a plecat spre Austria: 74 de persoane din 18 judete s-au imbarcat din Timisoara (VIDEO)

Zeci de romani au inceput sa plece la munca in Austria cu trenurile speciale trimse de la Viena. Primii 74 de ingrijitori din 18 judete ale tarii au plecat deja spre capitala austriaca duminica seara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )