Libnet.ro
UNICEF

01:05

STUDIU BANCA CITIGROUP Inegalitatile rasiale din SUA au costat economia tarii 16.000 miliarde de dolari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
STUDIU BANCA CITIGROUP Inegalitatile rasiale din SUA au costat economia tarii 16.000 miliarde de dolari

Inegalitatile intre rase in Statele Unite - in mod istoric foate puternice - au costat economia americana 16. 000 de miliarde de dolari in ultimii 20 de ani, potrivit unui studiu publicat de Banca Citigroup, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

SUSTINUTA DE GIGANTII FINANCIARI DIN SUA Noua bursa MEMX a fost lansata saptamana aceasta

MEMX devine a 15-a piata americana, concurenta pentru NYSE si Nasdaq Members Exchange MEMX), o noua bursa de actiuni din SUA, a fost lansata la data de 21 septembrie, sustinuta de marile firme de pe Wall Street, care sunt clienti importanti ai pietelor traditionale New York Stock Exchange NYSE) si Nasdaq.

Banca Transilvania face parte din programul de granturi pentru sustinerea firmelor

Banca Transilvania BT) se va implica in distribuirea granturilor din fonduri europene pentru sustinerea antreprenorilor, prin programul initiat de Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri MEEMA).

Un astronaut NASA va vota din spatiu la alegerile din SUA

Kathleen Rubins, astronaut de la NASA, intentioneaza sa voteze la alegerile prezidentiale din SUA din noiembrie de pe Statia Spatiala Internationala ISS), a declarat ea pentru Associated Press, conform DCnews.

Imagini revoltatoare de la manifestatiile din SUA. Un politist a trecut cu bicicleta peste capul unui protestatar (VIDEO)

Imagini socante din Statele Unite. Un politist din Seattle a fost filmat in timp ce trecea cu bicicleta peste capul unui protestatar intins pe sosea. Incidentul a avut loc in timpul manifestatiilor provocate de de.

Un copil care suferea de autism a fost impuscat de politistii din SUA, dupa ce a facut o criza (VIDEO)

Un copil in varsta de 13 ani din statul american Utaha fost impuscat de mai multe ori de catre politisti, dupa ce mama sa a cerut ajutorul acestoradeoarece baietelul facuse o criza, suferind de.

Justitia din SUA a inculpat-o pe canadiana care intentiona sa il otraveasca pe Donald Trump

Pascale Ferrier, femeia de 53 de ani din Quebec acuzata ca i-a trimis o scrisoare otravita presedintelui american Donald Trump, a fost inculpata oficial sub acuzatia de amenintari la adresa presedintelui Statelor Unite de o instanta din statul New York.

Facebook va lua masuri de restrictionare a continutului, daca alegerile prezidentiale din SUA vor duce la violente

Facebook va lua masuri agresive pentru restrictionarea circulatiei continutului pe platforma sa, daca alegerile prezidentiale americane din noiembrie vor duce la haos sau la tulburari civice violente.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )