Libnet.ro
UNICEF

05:15

Studiu Bestjobs: Romancele au de fapt mai multe joburi, dar numai unu e platit

Hotnews Hotnews,
 Studiu Bestjobs: Romancele au de fapt mai multe joburi, dar numai unu e platit

Ca patron in Romania, poate ar fi bine sa te gandesti ca angajatele tale au de fapt mai multe joburi. Dar numai pentru unu sunt platite. continuă pe Hotnews

Cele mai multe femei se ingrasa in aceasta perioada! 5 reguli obligatorii daca vrei sa tii post

Postul Pastelui este cel mai lung si cel mai aspru post din toate cele patru de peste an presupune o alimentatie echilibrata si sanatoasa, spun nutritionistii. Cele mai multe femei au tendinta de ingrasare in aceasta perioada, in ciuda faptului ca renunta complet la carne sau lactate. Ce este de facut?.

Aeroportul din Strasbourg, evacuat in urma unei alerte cu bomba. Mai multe zboruri au fost anulate sau amanate

Aeroportul din Strasbourg a fost evacuat miercuri in urma unei alerte cu bombe si mai multe zboruri au fost anulate sau amanate. Masura evacuarii a fost dispusa dupa ce Aeroportul Strasbourg-Entzheim a primit.

PAS sustine ca a depus mai multe eforturi pentru a gasi o platforma comuna cu PDM, insa toate incercarile ar fi fost refuzate

Partidul Actiune si Solidaritate, condus de Maia Sandu, a comunicat ca formatiunea a depus mai multe eforturi pentru a gasit o platforma comuna cu PDM, condus de Pavel Filip, insa toate incercarile au fost respinse de democrati. Reactia PAS vine in contextul in care PSRM a anuntat ca initiaza negocieri cu PDM privind crearea unei aliante de guvernare.

Ancheta de amploare, dupa ce poluarea a atins un nivel record in Capitala. Pechezitii la mai multe firme si persoane, intr-un dosar privind prejudicii aduse mediului

Este ancheta de proportii dupa poluarea excesiva din Capitala. Politistii fac noua perchezitii la mai multe firme si persoane fizice care ar fi colectat, transportat, deversat si ingropat deseuri in locuri.

Fenomene periculoase imediate in mai multe judete. E cod portocaliu de viscol

Avertizare de fenomene meteo periculoase in mai multe judete din tara.

Razbunare in stil mafiot la Costanta: Un tanar, injunghiat de mai multe ori in plina strada (VIDEO)

Razbunare in stil mafiot la Costanta! Un tanar a fost atacat in plina strada si injunghiat de mai multe ori. Un sofer, care a vazut scenel socante, a dat alarma, iar la fata locului a ajuns o ambulanta de.

Aerul poluat provoaca mai multe decese decat razboaiele, tutunul sau malaria

Poluarea aerului este responsabila pentru scurtarea duratei vietii oamenilor la nivel global la o scara mult mai mare decat razboaiele si alte forme de violenta, decat bolile sau maladiile precum malaria sau HIVSIDA sau decat fumatul, potrivit unui studiu recent a doi cercetatori germani de la Institutul Max Planck si Centrul Medical Universitar din Mainz.

Meditezi si castigi bani. Mai putin stres, mai multe rezultate

In viata noastra cotidiana stresanta, suprasolicitanta, am ajuns sa credem ca pentru a realiza mai mult trebuie sa muncim si mai mult. In realitate, cel mai mare avantaj pe care ni-l putem oferi este o pauza mentala cateva minute de odihna pentru corpul si creierul nostru. Comanda cartea la GiftBooks. ro! Poti obtine transport GRATUIT!Nu ratati alte carti interesante pentru toate varstele!.

Fostul sef al Doi si-un sfert, acuzat ca a organizat sedinte de samanism cu Ayahuasca, trimis in judecata DIICOT: A initiat o structura de crima organizata care a actionat in mai multe state

Fostul sef al serviciului secret din Ministerul de Interne Gelu Oltean, iubita acestuia si un cetatean britanic au fost trimisi in judecata de procurorii DIICOT pentru 6 infractiuni, in dosarul in care sunt acuzati ca organizau sedinte de samanism la care se consuma Ayahuasca si la care luau parte zeci de persoane. Procurorii spun ca cei trei au initiat o structura de crima organizata care a actionat atat pe teritoriul Romaniei, cat si in Spania, Olanda, Franta sau Mexic in scopul comiterii mai multor infractiuni grave privind operatiuni fara drept cu droguri.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )