Libnet.ro
UNICEF

06:30

Studiu cu concluzii-surpriza: ce studii au, de fapt, cei care iau in deradere pandemia

Playtech Playtech,
Studiu cu concluzii-surpriza: ce studii au, de fapt, cei care iau in deradere pandemia

Pe masura ce cazurile de infectare cu coronavirus au inceput sa creasca in Romania, tonul negationistilor a devenit, in mod paradoxal, si mai apasat. Numai ca cei care iau in deradere. continuă pe Playtech

Cand intra Bucurestiul in carantina, de fapt. Scenariul care o sperie pe Gabriela Firea

Gabriela Firea este sceriata de un scenariu care nu-i va bucura pe cei mai multi. Situatia se inrautateste, iar oficialii cauta variante care sa vina sa domine traiectoria dramatica de care avem parte deja de saptamani bune. Gabriela Firea, despre intrarea Bucurestiului in carantina Primarul General al Capitalei s-a aratat extrem de ingrijorat de posibila .

Gabriela Firea, raspuns la atacurile Pro Romania: Cei care ii mint sau spun jumatati de adevar vor avea o mare surpriza

Gabriela Firea vine cu o reactie fulger la atacurile lansate de Victor Ponta si Robert Negoita la adresa sa. Primarul general al Capitalei spune ca cei care ii mint sau spun jumatati de adevar vor avea o mare surpriza.

Boala focului sfant. Ce inseamna, de fapt, si care sunt simptomele

O tanara de 24 de ani a ajuns la medic acuzand dureri insuportabile. Dupa ce a fost consultata, doctorii i-au pus un diagnostic terifiant si, totodata, bizar pentru multi: boala focului sfant. Boala focului sfant Simptome O tanara in varsta de 24 de ani s-a prezentat de urgenta la spital, cu dureri cumplite. Aceasta .

Seful Consiliului Judetean Arges, mesaj catre cei care contesta purtarea mastii: Nu vreau sa ajungem sa dorim un mort in ATI ca sa ii ia locul un om drag noua

Argesul este primul judet din Romania in care s-a decis obligativitatea purtarii mastii si in spatiile deschise, iar seful Consiliului Judetean Arges, Dan Manu, le transmite locuitorilor care contesta aceasta masura ca judetul a ajuns intr-o situatie dramatica, din cauza cresterii accelerate a cazurilor de COVID-19: Nu vreau sa ajungem sa ne dorim un mort in ATI ca sa ii ia locul un om drag noua.

Cei care neaga existenta virusului o fac fie din necunoastere fie din frica, sustine Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis considera ca romanii care neaga existenta noului coronavirus o fac fie .

Coronavirus: Guvernul de la Madrid, iritat de decizia Marii Britanii de a reinstitui carantina pentru cei care vin din Spania

Spania a sustinut duminica faptul ca ramane o destinatie turistica sigura, in pofida cresterii semnificative a numarului cazurilor de infectare cu noul coronavirus care a determinat Marea Britanie sa restabileasca masura izolarii la domiciliu pentru persoanele revenite de pe teritoriul spaniol, in mare parte turisti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )