Libnet.ro
UNICEF

21:00

Studiu: Copiii si adolescentii sunt cu 50% mai putin expusi la infectarea cu COVID-19 decat adultii

B1 B1,
Studiu: Copiii si adolescentii sunt cu 50% mai putin expusi la infectarea cu COVID-19 decat adultii

Copiii si adolescentii sunt cu 50% mai putin expusi la infectarea cu COVID-19 decat adultii, arata unul dintre cele mai recente studiimedicale. De asemenea, copiii par mai putin susceptibili de a. continuă pe B1

Tot mai putin germani pun parteneriatul cu SUA mai presus de relatia cu China, arata un studiu

Tot mai putini germani sunt de parere ca SUA sunt un partener mai important pentru Germania decat China, arata un studiu realizat de Pew Research Center si Korber-Stiftung in aprilie, potrivit.

Vestile bune continua sa vina din Spania: mai putin de 50 de morti de coronavirus in ultimele 24 de ore. Guvernul vrea sa introduca un venit nimim

Spania a inregistrat 48 de morti din cauza covid-19, un bilant mai mic de 50 de decese - pentru prima oara de la 16 martie -, relateaza Reuters.

(P) Ce optiuni vor mai avea fumatorii de tigari mentolate in mai putin de-o luna?

In mai putin de-o luna, cei circa 500. 000 de romani care fumeaza tigari mentolate nu-si vor mai gasi produsele preferate in magazine. Asta pentru ca tigarile mentolate vor disparea complet din Romania, ca.

Vanzarile de automobile electrice scad in acest an, dar mai putin fata de celelalte vehicule

Inmatricularile globale de automobile electrice urmeaza sa inregistreze un declin de 18% in acest an, insa este vorba de o contractie mai mica fata de cea inregistrata de automobilele echipate cu motoare cu combustie interna, au anuntat marti analistii de la BloombergNEF BNEF), transmite Reuters.

Grav - problemele de sanatate mintala sunt tot mai frecvente

Coronavirusul creeaza probleme si indirect, prin efectele unor masuri luate pentru evitarea pandemiei. Vesti ingrijoratoare vin dinspre Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) si Organizatia Natiunilor Unite ONU), afectiuni mai vechi se acutizeaza in aceasta perioada.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )