Libnet.ro
UNICEF

00:07

Studiu: Un copil din 10 din Marea Britanie nu stie ca traieste pe Pamant

B1 B1,
Studiu: Un copil din 10 din Marea Britanie nu stie ca traieste pe Pamant

Unul din 10 copii din Marea Britanie nu stie ca locuieste pe planeta Pamant, potrivit unui studiu realizat de BBC cu ocazia apropiatei deschideri a parcului de distractii pentru copii CBeebies Land, relateaza. continuă pe B1

Un copil roman uimeste Marea Britanie. Baiatul este mai inteligent decat Einstein

Un baiat roman de numai 11 ani din Marea Britanie are coeficientul de inteligenta mai mare decat al fizicianului Albert Einstein, de 162, si are chiar si o teorie proprie despre crearea universului. Stabilit de 5.

VIDEO Sobolanii-gigant cuceresc Marea Britanie si Germania

Sobolanii au reprezentat dintotdeauna o problema majora pentru oameni, iar rozatoarele au ajuns sa le dea mari batai de cap in ziua de azi locuitorilor din Birmingham, Marea Britanie. Aici, au inceput sa apara din ce in ce mai multi sobolani de marimea pisicilor.

Presa britanica: 130.000 de imigranti vor veni in fiecare an in Marea Britanie

Mass-media din Marea Britanie publica rezultatele unui nou studiu care pretinde ca nivelul imigratiei va atinge cote alarmante, anume 130. 000 de noi oameni in fiecare an, in cazul in care se mentine ritmul actual. Presa din Regat continua astfel campania de denigrare a romanilor plecati sa munceasca in Marea Britanie, publicand previziuni bazate pe surse neprecizate.

Dacia, vanzari de 3 ori mai mari in Marea Britanie in T1

Vanzarile de autoturisme Dacia in Marea Britanie au crescut de aproape 3,5 ori in primele trei luni din 2014 fata de perioada corespunzatoare a anului trecut, la peste 6. 800 unitati, cel mai puternic avans in randul marcilor de volum, intr-o piata in.

Vanzarile Dacia in Marea Britanie au crescut de peste 3 ori in primul trimestru, la 6.800 automobile

Vanzarile de autoturisme Dacia in Marea Britanie au crescut de aproape 3,5 ori in primele trei luni din 2014 fata de perioada corespunzatoare a anului trecut, la peste 6. 800 unitati. Acesta este cel mai cel.

Marea Britanie: Doua romance, condamnate pentru trafic de animale

Doua romance au fost condamnate in Marea Britanie, dupa ce au fost prinse pe Aeroportul Heathrow din Londra avand in bagaje iguane din specii aflate pe cale de disparitie, potrivit ITV. Tinerele, in varsta de.

Femeie din Marea Britanie, inchisa in Iran, dupa ce a scris pe Facebook ca tara este prea islamica

Roya Saberi Negad Nobakht, o femeie din Marea Britanie in varsta de 47 ani, a fost inchisa in Iran, dupa ce a scris pe Facebook ca tara este prea islamica, relateaza Daily Mail. in octombrie 2013,.

Marea Britanie: Un baiat de 12 ani s-a spanzurat din cauza jignirilor aduse de colegii de scoala

Un baiat de 12 ani din Marea Britanie a fost gasit spanzurat in casa in care locuia, la doar cateva minute dupa ce se intorsese la scoala, existand suspiciunea ca acesta ar fi luat aceasta decizie din cauza.

Acoperisul casei unei familii de romani din Marea Britanie S-A PRABUSIT. Nu a fost din cauza vantului, vremea era buna

Acoperisul casei unei familii de romani din Marea Britanie s-a prabusit, marti, insa cele trei persoane aflate in locuinta au reusit sa iasa rapid si nimeni nu a fost ranit, informeaza presa britanica,.

Acoperisul casei unei familii de romani din Marea Britanie s-a prabusit

Acoperisul casei unei familii de romani din Marea Britanie s-a prabusit, marti, insa cele trei persoane aflate in locuinta au reusit sa iasa rapid si nimeni nu a fost ranit, informeaza Northampton.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )