Libnet.ro
UNICEF

13:15

STUDIU DELOITTE: increderea fondurilor de capital privat a ajuns la cel mai scazut nivel

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
STUDIU DELOITTE: increderea fondurilor de capital privat a ajuns la cel mai scazut nivel

Activitatea fondurilor de capital privat din Europa Centrala ar putea ajunge la cel mai scazut nivel din ultimii sapte ani, conform celui mai recent studiu, Deloitte Central Europe Private Equity Confidence Survey, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

increderea fondurilor de capital privat, la cel mai scazut nivel din ultimii 7 ani 8213; Studiu

Activitatea fondurilor de capital privat din Europa Centrala ar putea incetini, conform unui studiu realizat de Deloitte, in conditiile in care aproximativ jumatate din participantii la sondaj 46%) declara ca se asteapta ca situatia economica sa se inrautateasca in lunile urmatoare. in ciuda acestor previziuni ingrijoratoare, economiile celor mai multe tari din Europa Centrala cresc de doua-trei ori mai repede decat cele ale statelor din Europa de Vest, Polonia estimand un avans de 3,5%, iar Romania, de 3,1% in 2020, fata de 1%, in zona euro.

Klaus Iohannis: Este ciudat faptul ca PSD se opune ideii unei colaborari intre sistemul medical privat si cel de stat. Avem medici foarte buni la privat (VIDEO)

Este ciudat faptul ca PSD se opune ideii unei colaborari intre sistemul medical privat si cel de stat, mai ales ca in Romania avem un sistem privat care functioneaza la paramenterii buni, a declarat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )