Libnet.ro
UNICEF

00:07

STUDIU DELOITTE: Pesimismul directorilor financiari din Europa Centrala a atins un nivel record

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
STUDIU DELOITTE: Pesimismul directorilor financiari din Europa Centrala a atins un nivel record

Directorii financiari din Europa Centrala au atins un nivel record de pesimism, iar increderea lor in evolutia economiei si a intregului mediu de afaceri continua sa scada pe fondul incertitudinii create de pandemia de COVID-19, potrivit celui mai recent studiu Deloitte CE CFO Survey, realizat pe baza opiniilor exprimate de peste 300 de directori financiari din sase tari - Cehia, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia si Romania. continuă pe Ziarul Bursa

STUDIU DELOITTE: Pesimismul directorilor financiari din Europa Centrala a atins un nivel record

Directorii financiari din Europa Centrala au atins un nivel record de pesimism, iar increderea lor in evolutia economiei si a intregului mediu de afaceri continua sa scada pe fondul incertitudinii create de pandemia de COVID-19, potrivit celui mai recent studiu Deloitte CE CFO Survey.

Florin Citu a facut anuntul cel mare. Suntem cei mai buni din Europa. Cum este posibil

Criza econimica a insemnat cheltuieli mai mari la buget pentru toate tarile, insa Romania a inregistrat cea mai mica crestere a deficitului bugetar fata de estimarea inittiala, conform ministrului Finantelor, Florin Citu. Florin Citu a facut anuntul cel mare Am promis o politica fiscala prudenta, responsabila si neinflationista pe termen lung. Am reusit pana acum.

La Stampa: Declinul ireversibil al monarhiilor din Europa

Juan Carlos care fuge din Spania. Elisabeta rezistand in Marea Britanie. Scandinavii care dispar. Tinerii care renunta la privilegii: platesc taxe si-si iau singuri mancarea din frigider. Stiluri diferite si un singur destin: pierderea puterii ca singura cale de a supravietui, scrie cotidianul italian La Stampa, preluat de Rador. Monarhiile din partea aceasta a lumii par a avea in acest secol o pozitie destul de sigura: de la inceputul anului 2000 si pana in prezent, doar doua din intreaga lume au cazut, cea din Samoa si cea a Nepalului. Prima a devenit republica, a doua a sfarsit tragic cu masacrarea a noua membri ai familiei regale de catre printul coroanei Dipendra, imbibat de alcool si hasis.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )