Libnet.ro
UNICEF

00:07

STUDIU DELOITTE: Tehnologia blockchain, printre primele cinci prioritati strategice ale organizatiilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
STUDIU DELOITTE: Tehnologia blockchain, printre primele cinci prioritati strategice ale organizatiilor

Solutiile de tip blockchain se numara printre primele cinci prioritati strategice adoptate in interiorul organizatiilor, acestea castigand din ce in ce mai mult teren in industrii precum fintech si tehnologie, mass-media, telecomunicatii, sectorul public, stiinta sau sanatate, potrivit celei mai recente editii a studiului Deloitte Global Blockchain 2019. continuă pe Ziarul Bursa

Blockchainul, in topul strategiilor firmelor studiu

Solutiile de tip blockchain se numara printre primele cinci prioritati strategice adoptate in interiorul organizatiilor, acestea castigand din ce in ce mai mult teren in industrii precum fintech si tehnologie, mass-media, telecomunicatii, sectorul public, stiinta sau sanatate, potrivit unui studiu Deloitte.

PRIMELE CINCI LUNI ALE ANULUI: Bugetul general consolidat - deficit de 14,7 miliarde lei

Executia bugetului general consolidat, conform datelor operative de executie, s-a incheiat pe primele cinci luni ale anului 2019 cu un deficit de 14,7 miliarde de lei, respectiv 1,4% din PIB, potrivit Ministerului Finantelor Publice.

INS, PRIMELE CINCI LUNI ALE ANULUI 2019: Autorizatiiile de construire pentru cladirile rezidentiale, in crestere cu 1,1%

Peste 16. 400 de autorizatii de construire pentru cladiri rezidentiale au fost eliberate in primele cinci luni, in crestere cu 1,1% fata de perioada corespunzatoare a anului precedent, potrivit datelor Institutului National de Statistica publicate vineri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )