Libnet.ro
UNICEF

13:00

STUDIU despre realitatea trista din Romania: In mediul rural, unul din 10 copii merge la culcare flamand

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
STUDIU despre realitatea trista din Romania: In mediul rural, unul din 10 copii merge la culcare flamand

In mediul rural, in 2016, peste 70 la suta dintre familii nu le-au putut oferi copiilor o alimentatie de calitate, iar unul din 10 copii a mers la culcare flamand, arata un raport al World Vision Romania despre bunastarea copilului din mediul rural,. continuă pe Wall-Street Ro

in mediul rural, un copil din 10 merge la culcare flamand

La sat, in 2016, 74% dintre familii au avut dificultati in a le asigura copiilor o alimentatie de calitate, iar un copil din 10 a mers la culcare flamand, informeaza un raport al World Vision Romania despre bunastarea copilului din mediul rural.

Raport: in mediul rural, unul din 10 copii merge la culcare flamand. Jumatate din gospodariile investigate nu detin utilitati sanitare

Anul trecut, in mediul rural, 74% dintre familii nu le-au putut oferi copiilor o alimentatie de calitate, iar unul din zece copii a mers la culcare flamand. Sunt doar doua dintre concluziile unui raport tu.

Ministrul Sanatatii: Epidemia de rujeola din Romania a pornit de la o populatie de persoane nomade

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, vorbit in cadrul unei conferinte despre epidemia de rujeola din Romania, despre care spune ca pare a fi pornit de la o populatie de persoane nomade. El precizeaza ca tulpina virusului seamana cu cea care a afectat Italia sau Ungaria, dar nu se poate sti clar daca aceste lucruri au factori comun.

Presedintele Colegiului Medicilor din Romania, acuzat de ucidere din culpa. Gheorghe Borcean: Am actionat in disperare de cauza

Presedintele Colegiului Medicilor din Romania este acuzat de malpraxis si ucidere din culpa, dupa decesul unei paciente la Spitalul Municipal din Caransebes. Doctorul Gheorghe Borcean a declarat pentru Romania Libera ca asteapta rezultatul anchetei, insa nu are ce sa-si reproseze pentru ca a actionat pentru salvarea vietii pacientei. Sotul femeii decedate solicita daune de un milion de euro.

Cel putin trei banci medii si mai multe mici - de vanzare, pe piata din Romania

Pe piata din Romania sunt de vanzare minimum trei banci medii si mai multe de nivel mic, a declarat ieri, la Budapesta, Laszlo Wolf, directorul general adjunct al OTP Group, mentionand ca grupul are capacitate financiara suficienta sa cumpere orice banca de vanzare.

Cel putin trei banci medii si mai multe mici - de vanzare, pe piata din Romania

Wolf Laszlo, directorul general adjunct al OTP Group, a declarat, cu putin timp in urma, ca, pe piata din Romania, sunt de vanzare minimum trei banci medii si mai multe de nivel mic.

UDMR lanseaza cel mai dur atac facut de un partid din Romania: Discreditare sub masca anticoruptiei

Uniunea Democrata a Maghiarilor din Romania sustine ca in tara noastra are loc un proces de discreditare a persoanelor, sub masca luptei anticoruptie, facand referire la faptul ca dosarul ANRP.

iNGRIJORATOR! Focarul de rujeola din Romania s-ar putea raspandi in tarile din spatiul Uniunii Europene

Focarul de rujeola din Romania s-ar putea raspandi si in tarile Uniunii Europene si in Spatiul Economic European SEE), a avertizat marti Centrul European pentru Prevenirea si Controlul.

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania solicita Consiliului General sa reanalizeze acordul dat pentru infiintarea celor 19 societati comerciale ale municipalitatii

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR) solicita Consiliului General al Municipiului Bucuresti sa reanalizeze acordul dat pentru infiintarea celor 19 societati comerciale ale municipalitatii. CNIPMMR este de parere ca infiintarea societatilor nu valorifica practicile din celelalte state membre ale UE, unde autoritatea locala a infiintat un numar foarte redus de societati, in domenii neconcurentiale. In plus, acestia argumenteaza ca municipalitatea trebuie sa respecte Legea concurentei, iar din exemplele pe care le avem, in general, companiile de stat au fost controlate politic, nu au avut eficienta/performanta si au inregistrat datorii.

Avion din Romania, interceptat de aeronave de lupta deasupra Marii Britanii. Aviatia militara britanica a confirmat actiunea

Un avion cargo din Romania a fost interceptat de aeronave britanice si belgiene in timp ce se afla deasupra Marii Britanii. Actiunea de escortare a fost facuta din cauza unor defectiuni, iar in urma acestora, echipajul avionului ce trebuia sa aterizeze pe aeroportul din Birmingham, nu a putut comunica cu solul.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.28 seconds )