Libnet.ro
UNICEF

18:15

Studiu: 7 din 10 romni economisesc bani pentru reducerile de Black Friday. Ce vor sa cumpere

Hotnews Hotnews,
 Studiu: 7 din 10 romni economisesc bani pentru reducerile de Black Friday. Ce vor sa cumpere

7 din 10 romani din mediul urban si cu acces la internet asteapta in mod deosebit campaniile de reduceri de Black Friday si Craciun pentru a achizitiona produse in perioada urmatoare, arata un studiu al GPeC si Eureka Insights. Topul celor mai cautate produse si cati bani vor sa cheltuiasca romanii pe aceste produse. continuă pe Hotnews

SONDAJ Ati depune bani pentru copii ntr-un cont al statului?

Guvernul doreste sa lanseze un program guvernmental prin care Trezoreria Statului sa deschida conturi copiilor, unde parintii sa depuna bani. Statul va contribui cu 600 de lei anual, daca in cont s-au depus intr-un an mai mult de 1. 200 de lei. Suma va putea fi retrasa doar dupa ce copilul a implinit 18 ani, insemnand ca banii reprezinta un imprumut acordat statului. Sondaj HotNews. ro: Ati depune bani pentru copii intr-un cont al statului, in conditiile de mai sus?.

Colonelul Paraschiv, cel care a coordonat interventia brutala la protestul din 10 august, propus spre avansare pentrunalt profesionalism, responsabilitate si devotament n exercitarea atributiilor de serviciu (cursdeguvernare.ro)

Colonelul Catalin Paraschiv, cel care a coordonat interventia brutala a Brigazii Speciale a Jandarmeriei la protestul din 10 august, a fost propus de ministrul Carmen Dan spre avansare la gradul de general de brigada, potrivit cursdeguvernare. ro.

Trebuie sa avem grija de bani pentru deplasarile obligatorii

Majorarea bugetului Senatului de anul acesta pentru deplasarile externe se datoreaza pregatirii preluarii presedintiei Consiliului UE, a declarat astazi senatorul UDMR Tanczos Barna, el precizand ca se impune cheltuirea cu grija a sumelor alocate, bani care trebuie sa ajunga pana la mijlocul lunii decembrie pentru toate deplasarile care sunt obligatorii si necesare.

Senatorii raman fara bani pentru deplasari

Senatorii au cheltuit in acest an aproape doua milioane de lei pe deplasarile externe, dublu fata de anul trecut, astfel incat au epuizat bugetul pentru acest an. Conducerea Senatului a decis sa taie din cheltuieli, astfel ca nu mai aproba toate vizitele.

Colonelul Paraschiv, cel care a coordonat interventia brutala la protestul din 10 august, propus spre avansare

Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan a propus presedintelui Klaus Iohannis inaintarea in grad a colonelului Catalin Paraschiv, comandant al brigazii speciale de interventie Vlad Tepes, pentru ca a dat dovada de un inalt profesionalism,.

De ce nu mai voteaza tinerii si pleaca din tara? Explicatiile Bancii Mondiale pentru un adevarat fenomen n Romnia: Sistemele de protectie sociala nu mai sunt valabile

Guvernul ar trebui sa regandeasca intregul sistem de protectie sociala din Romania, intrucat tinerii nu gasesc nicio forma de protectie in mecanismul actual, iar autoritatile sa ia in calcul inclusiv renuntarea la cota unica in favoarea unui impozit progresiv, este de parere Hans Timmer, economist-sef al Bancii Mondiale pentru Europa si Asia Centrala.

Victor Ponta, dupa ce PSD a cedat din nou in fata UDMR: Pentru un VOT Dragnea ne vinde de TOT!

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, lanseaza un nou atac dur la adresa lui Liviu Dragnea, dupa ce PSD a cedat, din nou, in fata UDMR. Social-democratii au trecut, luni, prin comisiile juridica si de buget din.

Primarul din Deveselu, cercetat de DNA pentru luare de mita

Ion Aliman, primarul comunei Deveselu, judetul Olt, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie intr-un dosar in care este acuzat de luare de mita. Procurorii din cadrul.

Carmen Dan vrea sa-l faca general pe colonelul Paraschiv, dirijorul n alb la protestele din 10 august

Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan a transmis presedintelui Klaus Iohannis o propunere de inaintare in grad a colonelului Dumitru Paraschiv, comandant al brigazii speciale de interventie Vlad Tepes, supranumit dirijorul in alb.

Primarul din Deveselu, trimis in judecata pentru luare de mita: Ion Aliman cerea 5% din contravaloarea unor lucrari executate

Primarul comunei Deveselu, judetul Olt, Ion Aliman, a fost trimis in judecata pentru luare de mita. Procurorii DNA il acuza pe Aliman ca ar fi pretins un procent de 5% din contravaloarea unor lucrari executate.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )