Libnet.ro
UNICEF

16:45

Studiu: Femeile incep sa se joace mai mult

Adevărul Adevărul,
Studiu: Femeile incep sa se joace mai mult

Tot mai multe femei introduc jocurile electronice printre activitatile lor zilnice. Acestea nu mai folosesc telefoanele mobile si tablete doar pentru convorbiri si navigari pe internet, ci si in scop distractiv. Mai mult de atat, studiul Techonomic arata ca femeile sunt cele care propun astfel de activitati in cadrul grupului de prieteni sau in familie. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: Bineinteles ca sunt trist. Zilele urmatoare o sa stau putin cu familia mea, care sufera mai mult decat mine

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca este trist, ca ii pare foarte rau pentru cei care l-au sprijinit in alegeri si a aratat ca in zilele urmatoare o sa stea putin cu familia sa, care sufera mai mult decat el. Bineinteles ca sunt trist, imi pare foarte rau pentru cei care m-au sprijinit, pentru cei care au crezut. In acesta seara, zilele urmatoare, o sa stau putin cu familia mea, care sufera mai mult decat mine, dar maine avem sedinta de Guvern si de saptamana viitoare ne facem datoria, a precizat Ponta.

STUDIU: Femeile moderne prefera tehnologia si somnul in locul sexului

Femeile din societatea actuala considera ca somnul si tehnologia sunt mai importante decat sexul, potrivit rezultatelor unui studiu privind nevoile si problemele din viata de zi cu zi ale acestora, realizat in Marea Britanie, Brazilia, China si Statele Unite ale Americii.

Studiu: Care este cel mai popular cadou de Craciun

Cartea va fi cadoul cel mai des oferit adultilor la Craciunul din acest an, releva un studiu international preluat de Agerpres.

Melescanu: imi asum raspunderea pentru faptul ca s-a votat de 3,5 mai mult decat in turul I

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat, dupa ce a votat intr-o scoala din Bucuresti, ca s-a votat de 3 ori si jumatate mai repede decat in turul I. De data aceasta, in turul 2, la ora.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )