Libnet.ro
UNICEF

12:30

STUDIU FRAMES: Scolile private - un business de peste 40 de milioane de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
STUDIU FRAMES: Scolile private - un business de peste 40 de milioane de euro

Pe fondul degradarii tot mai accentuate a invatamantului de stat, de la starea precara a scolilor si a materialelor didactice la calitatea tot mai slaba a profesorilor si criza accentuata de personal, tot mai multi romani isi trimit copiii la scolile si gradinitele private, se arata intr-un comunicat remis redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

STUDIU Scolile private, o alternativa tot mai cautata de romani. Un business de peste 40 de milioane de euro

Pe fondul degradarii tot mai accentuate a invatamantului de stat, de la starea precara a scolilor si a materialelor didactice la calitatea tot mai slaba a profesorilor si criza accentuata de personal, tot mai multi romani isi trimit copiii la scolile si gradinitele private.

Scolile private, o alternativa tot mai cautata de romani. Un business de peste 40 de milioane de euro

Pe fondul degradarii tot mai accentuate a invatamantului de stat, de la starea precara a scolilor si a materialelor didactice la calitatea tot mai slaba a profesorilor si criza accentuata de personal, tot mai multi romani isi trimit copiii la scolile.

Peste 40 de pete de sange, descoperite in casa lui Gheorghe Dinca. Ce spun surse din ancheta despre provenienta lor (VIDEO)

Detalii tot mai socante apar in cazul de la Caracal! Peste 40 de pete de sange au fost descoperite in casa lui Gheorghe Dinca, relateaza B1TV. Unele dintre ele apartin Luizei Melencu, spun surse din ancheta.

Transgaz va face investitii de peste 500 milioane de euro pana in 2025

Transgaz TGN), operatorul sistemului national de trans-port SNT) gaze, are alocate 100 de milioane de lei in studii de proiecte pregatitoare pentru investitii in dezvoltarea retelei de trans-port in interiorul tarii, in acest an potrivit Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )