Libnet.ro
UNICEF

10:45

Studiu: Imigrantii din UE au adus 26 de miliarde de euro la bugetul Marii Britanii

România Liberă România Liberă,
Studiu: Imigrantii din UE au adus 26 de miliarde de euro la bugetul Marii Britanii

Imigrantii din Uniunea Europeana UE) au contribuit cu 26 de miliarde de euro la bugetul Marii Britanii, conform unui raport publicat miercuri, citat de AFP, relateaza Agerpres. Studiul apare in contextul in care premierul britanic conservator David Cameron doreste sa limiteze imigratia. continuă pe România Liberă

HTC, afaceri de peste patru miliarde euro, in primele 10 luni

Producatorul taiwanez de telefoane mobile HTC a inregistrat, in octombrie, venituri neauditate de 0,41 miliarde euro, in timp ce veniturile inregistrate in primele 10 luni din 2014 s-au ridicat la 4,05 miliarde de euro, arata un comunicat al companiei remis redactiei.

Apple vrea sa atraga 2,8 miliarde euro printr-o emisiune de obligatiuni

Apple a lansat o oferta de obligatiuni denominate in euro cu scadente de 8, respectiv 12 ani, de 2,8 miliarde euro 3,5 miliarde dolari), la cele mai reduse randamente platite vreodata in plasamentele efectuate de companii in moneda unica europeana, relateaza MarketWatch, potrivit Agerpres.

Rezervele BNR au crescut cu 1,15 miliarde euro, dupa emisiunea de eurobonduri

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei BNR) au crescut cu 1,15 miliarde euro, in luna octombrie fata de septembrie, la 32,21 miliarde euro, potrivit unui comunicat al institutiei.

Datorii de 3,1 miliarde euro ale echipelor din prima liga spaniola, Real si Barcelona, pe primele locuri

Echipele de fotbal din prima liga spaniola au datorii totale in valoare de 3,1 miliarde euro, pe primele doua locuri situandu-se cluburile Real Madrid si FC Barcelona. Javier Tebas, presedintele LFP a anuntat ca are un plan pentru redresarea lucrurilor din fotbalul spaniol pana in 2020.

Bancile mama au retras 1,5 miliarde euro de pe piata noastra

Bancile mama au retras din tara noastra 1,5 miliarde euro doar in primul trimestru al acestui an, ne-a declarat Traian Halalai, presedintele EximBank.

UE, cheltuieli eronate de circa noua miliarde euro, in 2013

Curtea Europeana de Conturi a recomandat astazi noului executiv al UE sa gestioneze mai bine banii proveniti din taxele platite de contribuabili, dupa ce raportul anual pentru 2013 al institutiei a relevat ca Uniunea Europeana a cheltuit in mod eronat aproape noua miliarde de euro din bugetul de cheltuieli aferent anului trecut, transmite Reuters.

Profitul BMW a crescut la 4,5 miliarde euro in primele noua luni

Profitul net al BMW a crescut cu 12,7% in primele noua luni din acest an, la 4,54 miliarde de euro, dupa de veniturile companiei au urcat cu 3,4%, la 57,7 miliarde de euro, pe fondul cererii solide pentru autoturisme.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )