Libnet.ro
UNICEF

17:00

Studiu. Mai multe persoane au mancat mere in fiecare zi, timp de cinci ani. Cum arata analizele lor

Antena3 Antena3,
Studiu. Mai multe persoane au mancat mere in fiecare zi, timp de cinci ani. Cum arata analizele lor

Marul este unul dintre cele mai populare fructe, preferate de catre consumatori. Cu 85% apa si aproximativ 50 de calorii la 100 g. ), marul este gustarea ideala. Merele au 5% proteine. Fructul acesta este o. continuă pe Antena3

Video Mai multe persoane au fost ranite, iar mai multe magazine au fost distruse de marocani la Bruxelles

23 de persoane au fost ranite, iar mai multe magazine si masini din centrul orasului Bruxelles au fost distruse, la cateva momente dupa calificarea marocului la Cupa Mondiala din Rusia, relateazaRTBF.

Serialul Lord of the Rings va fi produs de Amazon si va avea mai multe sezoane

Amazon Studios a confirmat faptul ca serialul Lord of the Rings se afla in lucru, dupa ce serviciul de difuzare si-a luat angajamentul de a produce mai multe sezoane ale faimoasei povesti din Middle Earth, scrise de J. Tolkiem, scrie Rolling Stone. Suntem onorati sa lucram cu Tolkien Estate ans Trust, HarperCollins si New Line la aceasta colaborare incitanta si suntem incantati sa-i ducem pe fanii Lord of the Rings intr-o noua calatorie prin Middle Earth.

VIDEO Mai multe sute de protestatari s-au strans in fata Guvernului / Manifestatii si in alte orase din tara

Mai multe sute de oameni s-au strans si duminica seara la Piata Victoriei, protestatarii uramand sa plece ulterior spre sediul central al PSD. Duminica trecutra a avut loc un protest masiv la Bucuresti, peste 20. 000 de oameni au scandand Nu vrem sa fim o natie de hoti! si cerand demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader.

Investitorii straini merg in alta parte daca nu exista predictibilitate. Avertisment serios al tarii cu cele mai multe investitii in Romania

Guvernul a aprobat in sedinta de guvern mai multe modificari la Codul Fiscal prin ordonanta de urgenta. Acestea nu au fost primite bine de catre companiile private care sunt puternic lovite de.

Protest in fata la PSD: Doua persoane, ridicate de jandarmi. Mai multe amendate (FOTO)

Aproximativ 1. 000 de persoane au protestat duminica seara in fata sediului PSD din Kiseleff. Acestia au scandat impotriva social-democratilor si au aruncat numeroase suluri de hartie igienica.

O noua duminica, un nou protest: Cateva mii de oameni isi anunta prezenta, in strada, in Capitala si in mai multe orase, pentru a manifesta impotriva Guvernului

Guvernarea PSD-ALDE a reusit prin masurile luate de la venirea la putere de dupa alegerile parlamentare din decembrie 2016 de a aduce constant oamenii in strada in fiecare duminica. Daca.

Nemtii pun Dacia la zid. Modelele Logan, Sandero si Duster in topul masinilor cu cele mai multe defecte

Specialistii TUV Germania au publicat cel mai recent clasament al automobilelor testate in ultimele 12 luni. Din pacate pentru tara noastra, acesta aduce cele mai proaste scoruri din istoria Dacia, pentru modelele Sandero, Logan si Duster.

Mai multe state UE se simt amenintate de stirile false. Scrisoarea celor opt ministri de externe

Unele state membre UE, cum ar fi Polonia, Suedia si Lituania, solicita folosirea mai multor instrumente europene in lupta impotriva campaniilor de propaganda si dezinformare din partea unor tari ca Rusia. in opinia a opt ministri de externe, exista incercari ale unor actori externi de a induce neincredere si nemultumire fata de ordinea sociala democratica si de a slabi unitatea UE, scrie Wiener Zeitung, citat de Rador.

Lovitura pentru Dacia. Aceste modele sunt in topul masinilor cu cele mai multe defecte

Dacia Logan se numara printre cele mai putin fiabile masini, cu peste 12 procente defectiuni, conform datelor publicate de TUV Germania. O mare surpriza neplacuta este si Kia Sportage, locul unu la numarul de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )