Libnet.ro
UNICEF

08:00

STUDIU: Mai putin de 1% dintre stomatologii americani s-au infectat cu coronavirus. Care este explicatia

B1 B1,
STUDIU: Mai putin de 1% dintre stomatologii americani s-au infectat cu coronavirus. Care este explicatia

Mersul la stomatolog in timpul pandemiei de coronavirus este sigur. Potrivit unui sondaj realizat de American Dental Association, mai putin de 1% dintre medicii stomatologi din SUA au fost testati pozitiv pentru. continuă pe B1

Simona Halep, laudata de cine se astepta mai putin. O umilise in urma cu putin timp

Simona Halep si-a incheiat sezonul dupa infrangerea dura din turul 4 de la Roland Garros, 1-6, 2-6 cu Iga Swiatek. Cea care a si castigat turneul, dupa o finala cu Sofia Kenin. Necrutatoare in disputa de pe Philippe Chatrier, poloneza a fost foarte eleganta la declaratii. Swiatek a ales partida contra Simonei drept cea mai .

Internetul 5G, proba practica sau cum poti sa descarci un sezon intreg de pe Netflix in mai putin de 5 minute

De peste un an, trei dintre cei patru operatori din Romania au anuntat retele 5G. Bine, deocamdata sunt mai mult niste puncte in care poti incerca noul tip de internet. Iar unul dintre operatori a spus in august ca ofera chiar acoperire pentru tot Bucurestiul. Eu stau insa la periferia Capitalei, iar harta arata ca sunt acoperit. Asa ca am facut un mic test.

Razvan Lucescu, lucruri mai putin cunoscute despre tatal sau: Simtea ca se duce, nu mai era el, cadea

La 75 de ani, Mircea Lucescu a ales o noua provocare in cariera de antrenor: a ajuns la Dinamo Kiev, marea rivala a lui Sahtior, grupare unde a avut atatea bucurii. Decizia de a ajunge din nou in Ucraina nu a fost deloc una usoara, insa Razvan Lucescu precizeaza ca a fost una necesara: Tata simtea ca se duce, nu mai era el. Stand acasa se pierdea ca om.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )