Libnet.ro
UNICEF

10:45

STUDIU Mai putin de jumatate dintre milenialii romani economisesc lunar. Cei mai multi pun bani deoparte pentru vacante

Adevărul Adevărul,
STUDIU Mai putin de jumatate dintre milenialii romani economisesc lunar. Cei mai multi pun bani deoparte pentru vacante

Obiceiurile tinerilor romani sunt ingrijoratoare: mai putin de jumatate economisesc, iar cei care o fac strang bani pentru vacante, arata un studiu realizat de fintech-ul Revolut. continuă pe Adevărul

Studiu Revolut: Peste 60% dintre tinerii romani intampina dificultati in a accesa un credit ipotecar

Revolut a analizat obiceiurile de economisire ale tinerilor din Romania si din alte tari europene in cadrul unui studiu desfasurat pe un esantion de peste 11. 000 de respondenti, dintre care 3. 000 de romani. Datele rezultate releva faptul ca 47.

FOTOGALERIE Cum arata astazi Notre-Dame, la mai putin de doua luni de la incendiul care i-a distrus acoperisul si turla sageata

Pe 15 aprilie, agentiile de presa inroseau fluxul cu informatii despre ceea ce avea sa fie capul de afis al urmatoarelor saptamani: catedrala Notre-Dame din Paris una dintre emblemele capitalei Frantei) a fost devastata de un puternic incendiu. Intra in material pentru a vedea cum arata vestitul monument la mai putin de doua luni de la incidentul care i-a schimbat definitiv istoria.

in iunie mergi la spectacolele Dramaticului si platesti mai putin. Cand au loc campaniile prin care pot fi cumparate bilete la preturi promotionale

In luna iunie, ultima a stagiunii 2018/2019, publicul se poate bucura de teatru, platind mai putin. Teatrul Dramatic Fani Tardini Galati desfasoara simultan doua campanii care le dau ocazia spectatorilor sa cumpere bilete la preturi promotionale.

Sub 50% dintre tinerii romani economisesc, dar pe toti ii preocupa pensia

Este cunoscut faptul ca romanii nu prea economisesc, iar acest lucru pare sa fie valabil si pentru tineri. Cu toate acestea, pe toti ii preocupa pensia. Revolut a analizat obiceiurile de.

Povestea mai putin stiuta despre cum Dacia era un succes in strainatate

Dacia a fost unul dintre pilonii economiei in Romania condusa de Nicolae Ceausescu. Si asta in special pe export, deoarece in tara vanzarile erau limitate. Piata de desfacere pentru.

Macron critica razboiul lansat de Trump: Trebuie sa convinga cel putin unul dintre acesti doi lideri - Statele Unite si China - sa adopte noi reguli

Presedintele francez Emmanuel Macron a critica luni razboiul comercial condus de Donald Trump care nu doar ucide siderurgia europeana dar ajuta si populistii sustinuti de foarte bunul sau prieten, dl Steve Bannon, scrie AFP. Declaratiile vin cu trei zile inainte de intalnirea dintre Macron si Trump.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )