Libnet.ro
UNICEF

09:45

STUDIU Multinationalele din toata lumea sunt supuse unor controale fiscale mai riguroase

Adevărul Adevărul,
STUDIU Multinationalele din toata lumea sunt supuse unor controale fiscale mai riguroase

Peste jumatate din companiile multinationale din toata lumea sunt de parere ca autoritatile fiscale din tarile lor devin mai riguroase in privinta controalelor fiscale, ca urmare a masurilor din Planul impotriva Erodarii Bazei Impozabile si a Relocarii Artificiale a Profiturilor Base Erosion and Profit Shifting - BEPS), initiat de Organizatia pentru Dezvoltare si Cooperare Economica ODCE), conform unui studiu publicat marti de Deloitte. continuă pe Adevărul

STUDIU DELOITTE: Multinationalele sunt supuse unor controale fiscale mai riguroase

Peste jumatate din companiile multinationale din toata lumea sunt de parere ca autoritatile fiscale din tarile lor devin mai riguroase in privinta controalelor fiscale, ca urmare a masurilor din Planul impotriva Erodarii Bazei Impozabile si a Relocarii Artificiale a Profiturilor Base Erosion and Profit Shifting - BEPS) initiat de Organizatia pentru Dezvoltare si Cooperare Economica ODCE), conform unui studiu Deloitte.

Ziua Universala a Iei, marcata de ambasade din toata lumea! MAE: Considerata drept reper al identitatii romanesti, ia a atras atentia de-a lungul timpului prin frumusetea si bogatia decoratiilor

Ministerul Afacerilor Externe saluta sarbatorirea Zilei Universale a Iei, in 24 iunie, si a catalogat acest tip de imbracaminte traditionala drept un etalon de frumusete si istorie populara, potrivit.

PENTRU PREVENIREA SPALARII DE BANI: Platformele de tranzactionare a criptomonedelor - supuse unor controale

Platformele de tranzactionare a criptomonedelor vor fi supuse unor reguli de prevenire a spalarii de bani, a anuntat, ieri, o institutie globala de supraveghere, aceasta fiind prima incercare a unei autoritati globale de reglementare de a controla mai strict acest sector care se dezvolta rapid, transmite Reuters.

DOLIU la PRO TV! VESTEA MORTII a SOCAT ROMANIA! Toata lumea o IUBEA!

Vestea mortii unei concurente din cadrul emisiunii Romanii au talent, de la PRO TV, a intristat toata Romania.

DRAMA in muzica! A MURIT artistul iubit de milioane de oameni! Toata lumea e in stare de SOC...

Dave Bartholomew, pionierul muzicii RB, a decedat la varsta de 100 de ani, duminica, intr-un spital din New Orleans potrivit Variety preluat de ciao. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )