Libnet.ro
UNICEF

01:05

STUDIU OMS: Remdesivir are impact redus asupra mortalitatii provocate de Covid-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
STUDIU OMS: Remdesivir are impact redus asupra mortalitatii provocate de Covid-19

Tratamentul cu Remdesivir nu are efect substantial asupra sanselor de supravietuire a pacientilor cu Covid-19, arata un test clinic realizat de Organizatia Mondiala a Sanatatii, aducand o lovitura semnificativa sperantelor de a identifica medicamente existente pentru a trata boala provocata de coronavirus, conform Hotnews. continuă pe Ziarul Bursa

Remdesivir are impact redus asupra mortalitatii provocate de Covid-19, spune un studiu al OMS

Tratamentul cu Remdesivir nu are efect substantial asupra sanselor de supravietuire a pacientilor cu Covid-19, arata un test clinic realizat de Organizatia Mondiala a Sanatatii, aducand o lovitura semnificativa sperantelor de a identifica medicamente existente pentru a trata boala provocata de coronavirus, scrie Financial Times.

STUDIU: Remdesivir pare sa aiba un efect redus asupra mortalitatii in spital

Un test clinic al Organizatiei Monidale a Sanatatii arata ca Remdesivirau un efect redus asuprapacientilor infectati cu Covid-19, conformFinancial Times. in urma testului Solidarity realizat OMS pe.

Studiu OMS: Remdesivirul nu are efect substantial asupra sanselor de supravietuire a pacientilor cu Covid-19

Tratamentul cu Remdesivir nu are efect substantial asupra sanselor de supravietuire a pacientilor cu Covid-19, arata un test clinic realizat de Organizatia Mondiala a Sanatatii, aducand o lovitura semnificativa sperantelor de a identifica medicamente existente pentru a trata boala provocata de coronavirus, scrie Financial Times, care a consultat o copie a studiului.

Contre intre Gilead si OMS privind eficacitatea Remdesivir

Gilead a pus sub semnul intrebarii studiul Organizatiei Mondiale a Sanatatii care afirma ca tratamentul cu Remdesivir, un medicament al companiei, are un impact redus asupra mortalitatii cauzate de COVID-19 in timp ce OMS a anuntat ca datele cercetarii au fost verificate independent, relateaza Reuters.

Numarul spitalizarilor s-a prabusit la jumatate fata de anul 2019. Peste jumatate dintre bolnavii cronici din Romania considera ca pandemia a avut un impact negativ asupra ingrijirii medicale, iar afectiunea de care sufera s-a agravat

Peste jumatate 51%) dintre bolnavii cronici din Romania considera ca pandemia de coronavirus a avut un impact negativ asupra calitatii ingrijirilor medicale primite, iar numarul total al spitalizarilor la nivel national s-a prabusit dramatic in perioada martie august 2020: cu 48% mai putine decat in perioada similara din 2019, arata raportul Impactul pandemiei COVID-19 asupra accesului bolnavilor cronici la servicii medicale in Romania, realizat de Observatorul Roman de Sanatate. Efectul va fi deteriorarea starii de sanatate a bolnavilor cronici si cresterea presiunii asupra unui sistem medical deja suprasolicitat. in plus, dintre spitalele desemnate COVID-19 de faza I, faza II sau de suport), doua treimi au acreditari de categorii inferioare, ceea ce nu garanteaza obtinerea celor mai bune rezultate in tratarea pacientilor COVID-19.

OMS: Remdesivir, ineficient in lupta contra COVID-19

Medicamentul Remdesivir, singurul tratament aprobat pentru tratarea pacientilor infectati din SUA, are efect un redus sau chiar inexistent asupra ratei mortalitatii bolnavilor cu COVID-19.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )