Libnet.ro
UNICEF

13:15

STUDIU OXFORD: Una din cinci persoane care au covid sunt ulterior diagnosticate cu o tulburare psihica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
STUDIU OXFORD: Una din cinci persoane care au covid sunt ulterior diagnosticate cu o tulburare psihica

Aproximativ unu din cinci oameni care au avut Covid-19 este diagnosticat ulterior cu o tulburare psihica, precum anxietate, depresie si insomnie, in decurs de trei luni de cand a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, arata rezultatele unui studiu Oxford, potrivit The Guardian. continuă pe Ziarul Bursa

STUDIU OXFORD: Una din cinci persoane care au covid sunt ulterior diagnosticati cu o tulburare psihica

Aproximativ unu din cinci oameni care au avut Covid-19 este diagnosticat ulterior cu o tulburare psihica, precum anxietate, depresie si insomnie, in decurs de trei luni de cand a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, arata rezultatele unui studiu Oxford, potrivit The Guardian.

STUDIU: Unu din cinci oameni care au fost infectati cu Covid-19 pot dezvolta tulburari psihice, in 3 luni de la infectare. Ce spun specialistii

Specialistii au analizat riscul dezvoltarii unei bolii mintale, dupa infectia cu Covid-19. Potrivitunui studiu, acestia au descoperitca 20% dintre pacientii care au avut Covid-19sunt.

Cinci persoane, retinute dupa ce au sarit gardul resedintei prezidentiale de la Condrita

Cinci persoane din Chisinau au fost retinute de ofiterii Serviciului Protectie si Paza de Stat, dupa ce au sarit gardul Resedintei de Stat a Presedintelui R. Moldova, Igor Dodon, la Condrita. Informatia a fost confirmata pentru Deschide. MD de catre Alexandru Rosca, seful IP Straseni.

Nelu Tataru, suprins cum petrece la restaurant fara sa respecte masurile anti-COVID-19. Imaginea care il compromite pe ministrul Sanatatii in plina pandemie

Ministrul Sanatatii a fost prins pe picior gresit chiar in vizita pe care a facut-o la Iasi pentru a verifica situatia din judet privind cazurile de COVID-19. Dupa intrunirile la care a participat, Nelu Tataru a fost fotografiat in timp ce se afla cu alte cinci persoane la masa, intr-un inglu de plastic. Cine se .

Autoritatile vor sa elimine din fata spitalelor cozile cu persoane suspecte COVID-19. Ce solutii s-au gasit

Abia dupa ce in mediul online au aparut fotografii cu cozile formate in fata Spitalului Judetean, in asteptarea rezultatelor testelor COVID-19, autoritatile s-au mobilizat pentru a lua masuri.

Cuvantul cheie care lipseste din articolele despre vaccinul covid al PfizerBioNTech

Companiile Pfizer si BioNTech au anuntat luni producerea la scara larga a unui vaccin contra Covid 19, foarte eficient. Insa, informatiile despre acest vaccin oferite in presa sunt incomplete si nu explica exact cel mai important lucru despre acest vaccin.

Politistii au amendat 23 de persoane care participau la un majorat, in Caras - Severin

O petrecere privata, de majorat, s-a incheiat cu vizita politistilor din Caransebes. Oamenii legii au aplicat amenzi in valoare totala de 11. 000 de lei celor 23 de persoane participante la evenimetul privat, cat.

Un barbat infectat cu coronavirus a fugit din spital. Politistii l-au gasit la barul din comuna in care locuieste

Ofiterii de politie din orasul Otelu Rosu au identificat sambata, la o unitate de alimentatie publica din oras, un barbat in varsta de 32 de ani, din comuna Marga, care figura confirmat pozitiv cu noul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )