Libnet.ro
UNICEF

01:05

STUDIU. Peste 16.000 de copii din Romania au cel putin un parinte in inchisoare

România Liberă România Liberă,
STUDIU. Peste 16.000 de copii din Romania au cel putin un parinte in inchisoare

Peste 16. 000 de copii au cel putin unul dintre parinti in inchisoare, iar specialistii au constatat ca acesti minori au o stima de sine scazuta, din cauza ca ascund situatia parintelui, sunt marginalizati si sunt in risc de a dezvolta comportamente pre)delincvente, dar si de abandon scolar. continuă pe România Liberă

Peste 16.000 de copii din Romania au cel putin un parinte in inchisoare

Peste 16. 000 de copii romani au cel putin unul dintre parinti in inchisoare. Din cauza situatiei, copiii acestia au o stima de sine scazuta, sunt marginalizati si sunt in risc de a dezvolta comportamente pre)delincvente, dar si de abandon scolar.

SUA: O scena s-a prabusit in timpul unui spectacol la un liceu din Indiana. Cel putin 12 persoane au fost ranite (VIDEO)

Cel putin 12 persoane au fost ranite joi la un liceu din statul american Indiana dupa ce o scena s-a prabusit in timpul unui spectacol , informeaza AP, citand surse din randul autoritatilor. Dintre cei 12.

ATAC ARMAT intr-o filiala a partidului de guvernamant din Turcia. Cel putin o persoana a fost ucisa

Cel putin o persoana a murit, iar alta a fost ranita dupa ce un barbat a deschis focul, joi dupa-amiaza, la o filiala a Partidului Dreptatii si Dezvoltarii AKP) din sud-estul Turciei.

UNICEF: Cel putin 115 copii au fost ucisi in Yemen de la inceperea campaniei aeriene la 26 martie

Un purtator de cuvant al Fondului Natiunilor Unite pentru Copii UNICEF), Christophe Boulierac, a anuntat vineri ca cel putin 115 copii au fost ucisi si 172 mutilati in Yemen de la inceputul campaniei aeriene.

STUDIU. Peste 70% dintre romani considera ca sistemul de sanatate discrimineaza pacientii

Peste 70 la suta dintre romani considera ca sistemul de sanatate din Romania discrimineaza pacientii cu boli cronice, arata un studiu realizat de Coalitia Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice din Romania COPAC).

Tragedie in Macedonia: Cel putin 14 imigranti au murit loviti de tren

Cel putin 14 imigranti au murit, dupa ce au fost loviti de un tren in timp ce mergeau, in cursul noptii, pe linia de cale ferata, in Macedonia, a anuntat politia vineri, relateaza AP, conform Mediafax.

SUA: Cel putin 12 raniti, dupa prabusirea unei scene la un liceu

Cel putin 12 persoane au fost ranite, joi, dupa ce o scena s-a prabusit in timpul unui spectacol la un Liceul din statul american Indiana, au anuntat autoritatile, relateaza AP, conform Mediafax.

Atac armat la o filiala a partidului de guvernamant din Turcia: cel putin un mort

Cel putin o persoana a murit, iar alta a fost ranita dupa ce un barbat a deschis focul, joi dupa-amiaza, la o filiala a Partidului Dreptatii si Dezvoltarii AKP) din sud-estul Turciei.

Un nou ATAC armat in Turcia. Cel putin o persoana a murit

Cel putin o persoana a murit, iar alta a fost ranita dupa ce un barbat a deschis focul, joi dupa-amiaza, la o filiala a Partidului Dreptatii si Dezvoltarii AKP) din sud-estul Turciei, potrivit Mediafax.

Sanctiunile economice impuse Rusiei, inca cel putin 3 ani

Uniunea Europeana UE) si SUA vor mentine sanctiunile impuse Rusiei pentru inca cel putin trei ani, considera ministrul rus al Economiei, Alexei Uliukaiev, cele mai recente estimari ale guvernului de la Moscova indicand o contractie de 2,8% a economiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )