Libnet.ro
UNICEF

23:00

STUDIU Pozitionarea grasimii in corp este mai importanta decat greutatea persoanei

Adevărul Adevărul,
STUDIU Pozitionarea grasimii in corp este mai importanta decat greutatea persoanei

Un nou studiu realizat de cercetatorii americani demonstreaza ca pozitionarea grasimii are o importanta majora cand vine vorba de bolile cardio-vasculare. Oamenii de stiinta au afirmat ca acesta este un indicator mai bun decat indexul de masa corporala. continuă pe Adevărul

IN IUNIE: Pretul gazelor romanesti, cu 33% mai mare decat cel de import

Gazele de productie interna au ajuns sa coste cu 33% mai mult decat cele de import pe bursa, in luna iunie, potrivit datelor publicate de Bursa Romana de Marfuri, transmite Agerpres.

in iunie, gazele romanesti cu 33% mai scumpe decat cele de import

Gazele de productie interna au ajuns sa coste cu 33% mai mult decat cele de import pe bursa, in luna.

Cum a devenit brusc Nicolas Sarkozy mai inalt decat Carla Bruni? Explicatia unei imagini care a starnit un val de ironii

Val de ironii in social media dupa ce pe coperta Paris Match fostul presedinte Nicolas Sarkozy apare ca fiind mai inalt decat sotia sa, Carla Bruni. Saptamanalul francez s-a vazut nevoit sa se apere, explicand cum fostul presedinte care are o inaltime de 1,66 m arata astfel langa Bruni care are, in realitate, cu zece centimetri mai mult.

Curiozitati despre gemeni, marea enigma a geneticii. Traiesc mai mult decat restul populatiei

Gemenii sunt inca un subiect foarte interesant pentru toata lumea. Cercetatorii inca isi pun intrebari despre acestia, dat fiind faptul ca apar cazuri care continua sa uimeasca orice stiinta. Gemenii, enigma geneticii. Care sunt cele mai mari curiozitati? Multi s-au intrebat daca nu cumva gemenii au aceleasi amprente, daca au si acelasi ADN. Ei bine, .

Der Spiegel: Mai inuman decat Trump - Tratamentul rusinos aplicat de Europa imigrantilor

E usor sa critici politicile de migratie ale SUA ca fiind inumane, insa abordarea UE este chiar si mai scandaloasa. Politicienii din UE au delegat altora comiterea ororilor si se spala pe maini de orice vina, scrie ziarul german Der Spiegel, citat de Rador.

Optiunea RCS-RDS de care nu stiai: e mai tare decat ce are Google

RCS-RDS s-a remarcat in Romania prin serviciile de cablu si internet fix. Cel mai bun abonament de internet fix, denumit Fiberlink 1000, are insa o optiune aparte. Poate ca n-ai fost interesat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )