Libnet.ro
UNICEF

18:45

Studiu: Un razboi nuclear ar provoca SFARSITUL civilizatiei.

România Liberă România Liberă,
Studiu: Un razboi nuclear ar provoca SFARSITUL civilizatiei.

Un razboi nuclear intre India si Pakistan ar putea provoca moartea a doua miliarde de persoane si sfarsitul civilizatiei, afirma un raport stiintific publicat marti si citat de Mediafax. Studiul de caz, realizat de organizatia Medicii Lumii pentru Prevenirea Razboiului Nuclear IPPNW), s-a axat pe India si Pakistan ca urmare a tensiunilor dintre cele doua puteri nucleare, insa orice confruntare nucleara ar avea consecinte similare, sustin autorii studiului. In acest gen de razboi, oameni vor . continuă pe România Liberă

Un razboi nuclear ar provoca foamete si sfarsitul civilizatiei

O confruntare nucleara intre India si Pakistan ar provoca foamete la nivel mondial, care ar putea provoca moartea a doua miliarde de persoane si sfarsitul civilizatiei, afirma un raport stiintific publicat marti, relateaza AFP.

Un eventual conflict nuclear intre India si Pakistan ar provoca o FOAMETE PLANETARA. Civilizatia umana va disparea in totalitate

Un studiu publicat, ieri, de ziarul britanic The Telegraph, sustine ca, in cazul unui conflict balistic intre India si Pakistan, chiar si un schimb limitat de rachete nucleare ar produce o catastrofa fatala pentr.

Ce s-ar intampla dupa un razboi nuclear in 2013? Efectele sunt catastrofale

Lumea ar intra in foamete daca ar incepe un nou razboi nuclear, arata un studiu recent. Chiar daca razboiul nu ar fi unul foarte extins, ar produce daune definitive uriase.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )