Libnet.ro
UNICEF

09:30

STUDIU REVOLUT: Aproape 50% dintre tinerii din tara noastra economisesc constant

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
STUDIU REVOLUT: Aproape 50% dintre tinerii din tara noastra economisesc constant

Doar 6% dintre persoanele cu varste cuprinse intre 18 si 38 de ani economisesc folosind actiuni, obligatiuni si fonduri mutuale, potrivit Revolut Circa jumatate 47,57%) dintre tinerii din tara noastra cu varste cuprinse intre 18 si 38 de ani economisesc in mod constant, in timp ce 17,11% nu reusesc deloc sa puna bani deoparte, arata un studiu realizat de Revolut pe un esantion de 11. 000 de respondenti din diferite tari europene, dintre care 3. 000 de romani. continuă pe Ziarul Bursa

Studiu Revolut: Peste 60% dintre tinerii romani intampina dificultati in a accesa un credit ipotecar

Revolut a analizat obiceiurile de economisire ale tinerilor din Romania si din alte tari europene in cadrul unui studiu desfasurat pe un esantion de peste 11. 000 de respondenti, dintre care 3. 000 de romani. Datele rezultate releva faptul ca 47.

REPORTAJ Cel mai lung drum cu masina electrica si prima iesire din tara. Destinatie: Budapesta

Unii ar spune ca e nebunie curata, altii ca e imposibil sa pleci cu o masina electrica din Bucuresti pana la Budapesta. Si totusi se poate. Mai mult decat atat, in Romania si Ungaria infrastructura pentru automobile electrice arata, deja, foarte bine. E fiabila si dezvoltata alaturi de servicii conexe magazine, restaurante, cafenelea, toalete). in aceasta aventura am invatat lucruri noi despre masina, despre infrastructura si despre ce inseamna sa calatoresti international cu un automobil electric, iar in acest articol iti povestesc si tie experienta. Poate iti va fi de folos candva.

Cod galben de ploi si vijelii in sud si la munte pana duminica seara, coduri galben si portocaliu pana luni la pranz in jumatate din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben valabil duminica, de la ora 14. 00 la 21. 00 in zonele montane si in sudul tarii, dar si avertizari cod galben si portocaliu de ploi abundente si instabilitate atmosferica pentru aproximativ jumatate din tara, valabile de duminica seara pana luni la pranz.

Aproape 2.000 de oameni fara curent electric, dupa fenomenele meteo extreme din tara

Un numar de zece localitati din judetul Vaslui, cu peste 1. 800 de locuitori, au ramas fara energie electrica, luni, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, informeaza Institutia Prefectului,.

Alerta de la ANM: Fenomene extreme in trei sferturi din tara in urmatoarele ore

Trei sferturi din tara se afla pana miercuri seara, la ora 23. 00, sub atentionare de cod galben de vreme extrema. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o noua alerta de ploi, descarcari electrice si grindina. Pana vineri insa, in toata tara vor fi manifestari de instabilitate atmosferica.

Cod portocaliu de ploi torentiale in 11 judete din tara

Unsprezece judete din centrul si sudul tarii se afla sub Cod portocaliu de ploi torentiale si vijelii, iar alte 22 de judete si municipiul Bucuresti, sub Cod galben de instabilitate atmosferica si.

Avertizare meteorologica! Cod galben de fenomene periculoase in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica dimineata, o avertizare nowcasting Cod galben de ceata, valabila in trei judete din zona Transilvaniei. Potrivit meteorologilor, pana.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )