Libnet.ro
UNICEF

00:07

Studiu: Romania, pe primul loc in topul destinatiilor oportunistice de centre comerciale din Europa

B1 B1,
Studiu: Romania, pe primul loc in topul destinatiilor oportunistice de centre comerciale din Europa

Romania se afla pe primul loc in topul destinatiilor oportunistice din Europa pentru investitorii in centre comerciale, potrivit unui studiu al companiei de consultanta imobiliare Savills, potrivit Mediafax. continuă pe B1

Alegeri in Lituania Opozitia de stanga, pe primul loc dupa primul tur al scrutinului legislativ - exit-poll

Opozitia de stanga se claseaza pe primul loc in urma primului tur al alegerilor legislative, duminica, in Lituania, cu 19,8% din voturi pentru Partidul Muncii si 17,8% pentru Partidul Social Democrat, potrivit unui exit-poll realizat de Institutul RAIT pentru agentia de presa BNS, anunta Mediafax.

Opozitia de stanga, pe primul loc dupa primul tur al alegerilor legislative din Lituania - ...

Opozitia de stanga se claseaza pe primul loc in urma primului tur al alegerilor legislative, duminica, in Lituania, cu 19,8% din voturi pentru Partidul Muncii si 17,8% pentru Partidul Social Democrat, potrivit unui exit-poll realizat de Institutul RAIT pentru agentia de presa BNS, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Partidul Conservator condus de premierul Andrius Kubilius, aflat la putere de patru ani, a obtinut 16,7%, un rezultat mai bun decat al aliatului sau, Miscarea Liberala 8,5%), dar .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )