Libnet.ro
UNICEF

15:45

Studiu: Romanii sunt cei mai dispusi sa plateasca mai mult pe mancatul in oras in timpul vacantei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Studiu: Romanii sunt cei mai dispusi sa plateasca mai mult pe mancatul in oras in timpul vacantei

73% dintre turistii romani sunt dispusi sa plateasca mai mult pe mesele in oras in timpul unei vacante, fata de iesitul in oras in localitatea de provenienta, potrivit unui studiu realizat de momondo. ro. Procentajul este cu atat mai relevant, cu cat. continuă pe Wall-Street Ro

Faze tari: O noua specie de crocodil preistoric a fost descoperita in Bazinul Hateg; Parintii obsedati de Game of Thrones isi numesc copiii dupa personajele din serial. Care sunt cele mai la moda nume; Un barbat isi da parintii in judecata pentru ca i-au

Un barbat isi da parintii in judecata pentru ca i-au aruncat colectia pornografica. Barbatul si-a actionat parintii in instanta si le cere sa plateasca daune de 76. 000 de euro. Astronomii fac apel la public sa ii ajute sa denumeasca o planeta pitica descoperita in urma cu 12 ani. Timp de 12 ani, astronomii au analizat planeta pitica.

Unul dintre cei mai buni rugbisti ai Australiei si ai lumii, concediat din cauza unor opinii incorecte politic

Israel Folau estecel mai bun marcator de eseuri din istoria Nationalei de rugby a Australiei si totodata din istoria celei mai puternice competitii de rugby din lume. De asemenea, el este cel mai cunoscut si cel mai bine platit jucator de rugby al Australiei. in acelasi timp, Israel Folau este si un crestin evanghelic asumat.

Timeea, fetita de 12 ani din Craiova, printre cei mai destepti copii din lume: As vrea sa invat sa-mi folosesc acest IQ, sa pot sa-mi ajut tara

Timeea Petrescu este cel mai nou membru al organizatiei Mensa, in care se afla oamenii cu cel mai ridicat coeficient de inteligenta. A obtinut 162 de puncte la testul IQ. Pentru viitorul ei, parintii au plecat din Romania in urma cu 8 ani.

Cei mai multi candidati democrati din SUA, inca dependenti de marile donatii pentru campania prezidentiala

Cu toate ca oamenii politici democrati americani insista ca finantarea campaniilor lor prezidentiale din 2020 este realizata cu sprijinul alegatorilor, mai putin de jumatate dintre acestia au strans cel putin 50% din fondurile de pana acum din micile donatii, potrivit unei analize realizate de Reuters.

SCANDAL URIAS la Asia Express, sezonul 2: E vorba de cei mai iubiti concurenti! Ce s-a intamplat, de fapt, dupa ce au plecat acasa...(FOTO)

Dupa ce a slabit mai bine de zece kilograme participand la Asia Express, una dintre vedetele showului a trecut la cura de slabire cu. hot-dog! Este vorba despre Ana Morodan, care a fost vazuta recent.

VIDEO 'Game of Thrones' - Lectii de limba valyriana pentru cei mai pasionati fani ai serialului

Lingvistul american David J. Peterson este cel care a inventat dialectele fictionale din serialul 'Game of Thrones', insa cand vine vorba despre cel mai bun vorbitor de valyriana, exista o persoana care nu are concurenta, potrivit Reuters.

Incendiu la catedrala Notre Dame. Avertismentul unui specialist: Nu flacarile sunt cel mai mare pericol!

Incendiul de la catedrala Notre Dame ar putea sa nu fie, paradoxal, cel mai mare pericol. in schimb, apa folosita pentru stingerea incendiului ar putea provoca pagube mai mari. Javier Ribera Blanco, profesor de.

Incendiu la catedrala Notre Dame. De ce nu s-a intervenit cu apa! Avertismentul unui specialist: Nu flacarile sunt cel mai mare pericol!

Incendiul de la catedrala Notre Dame ar putea sa nu fie, paradoxal, cel mai mare pericol. in schimb, apa folosita pentru stingerea incendiului ar putea provoca pagube mai mari. Javier Ribera Blanco, profesor de.

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )