Libnet.ro
UNICEF

12:00

Studiu: Salariile din sectorul privat au crescut in medie cu 4,1% in acest an. IT-ul este campion

Adevărul Adevărul,
Studiu: Salariile din sectorul privat au crescut in medie cu 4,1% in acest an. IT-ul este campion

Salariile au crescut cu 4,1% in sectorul privat in acest an, fata de nivelul de 4,6% inregistrat anul trecut, potrivit unui studiu realizat de PricewaterhouseCoopers. continuă pe Adevărul

PayWell Romania: Salariile din sectorul privat au crescut in medie cu 4,1% in 2014. Studiul confirma tendinta de scadere a tuturor tipurilor de beneficii extra salariale

Cresterea medie a salariilor din sectorul privat a fost de 4,1% in 2014, potrivit editiei din acest an a studiului salarial si de beneficii PayWell Romania, nivel similar celui de anul trecut 4,6%). Cu toate ca salariul minim la nivel national a fost majorat de doua ori in cursul unui an, cresterile salariale total efectuate de catre companii au fost destul de modeste in 2014. Pe de alta parte, tendinta de scadere a ratei inflatiei a redus presiunile salariale a spus Mihaela Mitroi, Liderul Departamentului de Consultanta Fiscala si Juridica din Romania.

PwC: Salariile din sectorul privat au crescut in medie cu 4,1% in 2014

Cresterea medie a salariilor din sectorul privat a fost de 4,1% in 2014, potrivit editiei din acest an a studiului salarial si de beneficii PayWell Romania, realizat de catre compania de consultanta financiara PwC , nivel similar celui de anul trecut.

Cresteri salariale in mediul privat: salrii cu 4,1% mai mari

Salariile din sectorul privat au urcat cu 4,1% in acest an, mai putin fata de cresterea de 4,6% inregistrata anul trecut. Tendinta de crestere se va mentine, avand in vedere ca peste jumatate din companii prognozeaza majorari salariate de circa 4%,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )