Libnet.ro
UNICEF

08:00

Studiu: Soferii au o greutate cu patru kilograme mai mare decat biciclistii

România Liberă România Liberă,
Studiu: Soferii au o greutate cu patru kilograme mai mare decat biciclistii

Conducatorii auto au, in medie, o greutate cu patru kilograme mai mare decat persoanele care folosesc bicicleta, arata un studiu finantat de Uniunea Europeana UE). continuă pe România Liberă

Cererea Uber la Cluj, de patru ori mai mare comparativ cu prima saptamana a Uber in Praga

Cererea pentru serviciul Uber la Cluj din prima saptamana de la lansare a fost de patru ori mai mare comparativ cu prima saptamana a Uber in Praga, unul din orasele turistice de top ale Europei, potrivit reprezentantilor companiei.

Risc sistemic: valoarea garantiilor, mai mare decat valoarea creditului

BNR a facut un prim bilant dupa aprobarea legii darii in plata si a constatat ca sunt doar 3. 900 de notificari, marea majoritate 67%) deja contestate de banci.

Marcel Murgoci, Estinvest Focsani: O sedinta cu o lichiditate mult mai buna decat in zilele anterioare

Opt dintre indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in scadere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 42,11 milioane de lei 9,44 milioane euro), mai mare decat marti 3,9 milioane euro).

Seagate a construit cel mai mare SSD, dar nu pentru utilizatorii de rand

Cei de la Seagate au creat un SSD cu o capacitate uriasa. in urma cu aproximativ un an au lansat cel mai subtire hard disk extern din lume sub forma atragatorului Seven, iar in luna iulie a acestui an, Seagate a reusit sa aduca pe piata cel mai mare hard disk pentru utilizatorii casnici. Seagate Barracuda [].

Recolta de grau din acest an a depasit peste un milion de tone, fiind cea mai mare din ultimii cinci ani

Ministrul Agriculturii si Industriei Alimentare, Eduard Grama, afirma ca roada medie de grau din acest an, este de 3. 1 tone pe hectar. Agricultorii au recoltat peste 1. 2 milioane de tone de boabe, iar productivitatea medie la hectar e cu circa 15% mai mare fata de anul 2015.

Gravuri dupa matritele lui Rembrandt, expuse la cel mai mare festival sasesc

Aproape 60 de gravuri, realizate dupa matritele marelui pictor Rembrandt, vor fi expuse in satul Crit, in cadrul celui mai mare festival al culturii sasesti din Transilvania -Saptamana Haferland, expozitia urmand sa fie deschisa pana la sfarsitul lunii august.

Iohannis: Sustin alocarea unui procent mai mare din PIB pentru educatie si cercetare

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, la Galati, la Formul Organizatiilor Studentesti din Romania, ca sustine alocarea unui procent mai mare din PIB pentru educatie si cercetare concomitent cu asumarea unui plan clar de investitii si prioritati.

Cea mai mare crestere a salariilor din Romania de dupa 2008! Vesti bune de la INS

Potrivit informatiilor furnizate de Institutul National de Statistica, salariile din Romania au inregistrat cea mai mare crestere de dupa 2008, arata news. ro. Mai exact, este vorba despre o.

Si grasi, si bolnavi. Studiul UE care spune multe despre conducatorii auto, prin comparatie cu biciclistii

Persoanele care folosesc cu preponderenta masina pentru a se deplasa au, in medie, o greutate cu 4 kilograme mai mare decat cele care merg cu bicicleta, potrivit unui studiu finantat de Uniunea.

Profitul semestrial al OMV Petrom a scazut cu 61%. Compania are mai putini angajati si o productie de hidrocarburi mai mica decat in 2015

OMV Petrom, cea mai mare companie petroliera din Romania, controlata de grupul austriac OMV, a realizat, in primul semestru al acestui an, un profit net de 405 milioane de lei, adica 90 de milioane de euro, in scadere cu 61% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2542 seconds )