Libnet.ro
UNICEF

18:46

Studiu: Tranzactiile cu terenuri au depasit 350 milioane de euro in 2017. Care sunt cele mai vanate zone din Capitala

Adevărul Adevărul,
Studiu: Tranzactiile cu terenuri au depasit 350 milioane de euro in 2017. Care sunt cele mai vanate zone din Capitala

Anul trecut, valoarea totala a tranzactiilor cu terenuri pentru proiecte imobiliare exceptand segmentul industrial) a crescut semnificativ fata de 2016, ca urmare a capacitatii pietei de a absorbi atat proiecte mici, cat si proiecte de peste 1. 000 de apartamente. Mai mult de trei sferturi din valoarea tranzactiilor, estimata la 350 milioane de euro, a ajuns in Capitala. continuă pe Adevărul

Eximtur a vandut bilete de avion de 22 de milioane de euro, in 2017. O vacanta in Romania a costat 157 de euro, in medie

Vanzarile companiei de calatorii Eximtur au depasit 55 de milioane de euro in 2017, fiind in crestere cu aproximativ 15% fata de anul anterior. Valorea biletelor de avion vandute a crescut la 22 de milioane de euro.

Comisia Europeana a rambursat 664 milioane euro

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a anuntat astazi ca, in prima saptamana a lunii ianuarie, a primit suma de 664 milioane euro, ce reprezinta rambursarea de la Comisia Europeana, in contul cheltuielilor efectuate de Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA), in perioada 16 octombrie - 30 noiembrie 2017, pentru acordarea avansului aferent campaniei 2017 din platile directe finantate din FEGA Fondul European de Garantare Agricola).

2,2 milioane euro, atribuiti prin negociere pentru intretinerea sistemului IT de cadastru

ANCPI vrea sa atribuie, prin negociere, contractul de intretinere a sistemului de cadastru si carte funciara. Contractul pentru mentenanta sistemului are o durata de 4 ani si o valoare de 2,2 milioane euro, potrivit datelor publicate in SEAP. Upgrade-ul acestui sistem a fost facut, pentru 10 milioane euro, de o firma detinuta de Sebastian Ghita.

POR: Apeluri de proiecte in valoare de 96,4 milioane euro, pentru iluminat public

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional AM POR) din Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene MDRAPFE) a lansat astazi trei apeluri de proiecte, in valoare totala de aproximativ 96,4 milioane euro, pentru cresterea eficientei energetice in iluminatul public.

Bilantul comertului online 2017: Romanii au cumparat zilnic de 7,5 milioane euro

Potrivit cifrelor si estimarilor principalilor jucatori din comertul electronic valoarea cumparaturilor online a ajuns la 2,8 miliarde de euro in 2017, cu peste 40% mai mult decat in 2016. Mai exact, romanii au cheltuit, in medie, 7,67 milioane de euro in fiecare zi din an pentru cumparaturi prin internet.

Ministerul Agriculturii: Primii bani rambursati de la Comisia Europeana pentru 2018, 664 milioane de euro, au intrat in conturile MADR

In prima saptamana a lunii ianuarie, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a primit suma de 664 milioane euro, ce reprezinta rambursarea de la Comisia Europeana, in contul cheltuielilor efectuate de Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura, in perioada 16 octombrie - 30 noiembrie 2017, pentru acordarea avansului aferent campaniei 2017 din platile directe finantate din FEGA Fondul European de Garantare Agricola).

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 11,4 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv a treia sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 53 milioane de lei 11,4 milioane de euro), in crestere fata de rulajul inregistrat marti 36,21 milioane de lei).

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 8,1 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv a doua sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 37,7 milioane de lei 8,1 milioane de euro), in crestere fata de rulajul inregistrat luni 36,21 milioane de lei).

MS: 19,8 milioane euro pentru dotarea spitalelor cu echipamente de imagistica

34 de spitale din tara si din Capitala vor fi dotate cu echipamente de imagistica de tip Computer Tomograf 14), Rezonanta Magnetica Nucleara 24) si 21 de sisteme informatice PACS. Cele trei contracte, in valoare de 19,8 milioane de euro, pentru.

Contract in valoare estimata la peste 2,2 milioane de euro: Agentia de Cadastru vrea sa atribuie, prin negociere, mentenanta pentru 4 ani a sistemului IT de cadastru si carte funciara

Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara ANCPI) vrea sa cumpere, prin procedura negocierii, servicii de mentenanta software corectiva si evolutiva) pentru sistemul IT de cadastru si publicitate imobiliara e-Terra, acord-cadru care va fi incheiat pe 4 ani si care are o valoare estimata de peste 10,4 milioane lei fara TVA), potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achizitii Publice. E-Terra este un sistem IT de importanta nationala prin care este gestionata intreaga activitate de cadastru si inregistrare a proprietatii din Romania, se arata in documentatia ANCPI. Nota: Teamnet International, fosta firma a urmaritului penal Sebastian Ghita, a castigat prin licitatie, la sfarsitul anului 2014, un contract de aproape 10 milioane euro pentru upgrade-ul acestui sistem IT al Agentiei de Cadastru.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )