Libnet.ro
UNICEF

01:05

Studiul Ires identifica perceptia romanilor despre produsele care incalzesc tutunul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Studiul Ires identifica perceptia romanilor despre produsele care incalzesc tutunul

Un studiu care analizeaza parerea consumatorilor romani despre produselor de incalzire a tutunului THP) identifica motivele care determina fumatorii sa treaca la produse cu potential de risc redus, informeaza un comunicat de presa Bat Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Un nou studiu IRES identifica principalele motive pentru care fumatorii romani fac trecerea de la fumat la produse cu potential de risc redus

Primul studiu care analizeaza perceptia consumatorilor romani asupra produselor de incalzire a tutunului THP) identifica motivele care determina fumatorii sa treaca la produse cu potential de risc redus. Peste 150. 000 de romani detin deja un glo, dispozitivul de incalzire a tutunului din portofoliul British American Tobacco.

Evaluarea Nationala 2020, etapa speciala: tot ce trebuie sa stii despre sesiunea care incepe astazi

Un numar important de absolventi de clasa a VIII-a incep astazi Evaluarea Nationala. Aceasta este o etapa speciala dedicata celor care, din motive medicale, nu au putut participa la prima.

Noi detalii despre barbatul care a injunghiat sase persoane in Glasgow. Atacul fusese unul planuit

Barbatul care a injunghiat sase persoane intr-un hotel central din Glasgow era un sudanez care solicitase azil in Scotia. Atacatorul avea probleme mintale, au dezvaluit autoritatile.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )