Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUA au amplasat pentru prima oara, la bordul unui submarin, o arma nucleara de putere mica

Hotnews Hotnews,
 SUA au amplasat pentru prima oara, la bordul unui submarin, o arma nucleara de putere mica

Statele Unite au anuntat marti ca au amplasat, pentru prima oara, o arma nucleara de putere mica, la bordul unui submarin, ca raspuns la dezvoltarea de catre Rusia de armament similar, scrie AFP. continuă pe Hotnews

VIDEO Un submarin autonom a filmat pentru prima oara baza unui ghetar

Ghetarii din Antarctica au o influenta uriasa asupra climatului global, deoarece topirea lor contribuie considerabil la cresterea nivelului marii.

ATAC ARMAT la bordul unui autocar, in SUA. BILANTUL MORTILOR (FOTO)

Atac armat in SUA. Un barbat a deschis focul la bordul unui autocar, in California. Autocarul facea legatura intre Los Angeles si zona golfului, iar la momentul atacului transporta circa 40 de pasageri,.

Atac armat la bordul unui autocar, in SUA: Cel putin un mort si mai multi raniti (VIDEO)

Cel putin o persoana a murit, iar altele cinci sunt ranite in urma unui atac armat produs luni la bordul unui autocar, in statul american California.

Financial report BCE vrea o pondere mai mare cheltuielilor cu locuinta in calculul inflatiei. Ultimele minute in Europa la bordul unui feribot Calais-Dover. 5G - razboiul pentru viitor a inceput

Financial Times: BCE a cerut sa acorde o pondere mai mare cheltuielilor cu locuinta in modul de calcul al inflatiei * Personalul UE, avertizat sa nu mai faca schimb de informatii cu Regatul Unit * Le Point: Brexit: ultimele minute in Europa la bordul unui feribot Calais-Dover * Kathimerini: 5G - razboiul pentru viitor a inceput * Stiri pe scurt.

Incident la bordul unui avion Ryanair. Patru persoane au lesinat in timpul unui zbor pe ruta Budapesta-Edinburgh

Patru persoane si-au pierdut cunostinta in timpul unui zbor al compainei irlandeze low-cost Ryanair. Cursa a decolat din Budapesta pe 31 ianuarie si a avut ca destinatie Edinburgh, scrie The Independent.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )