Libnet.ro
UNICEF

23:45

SUA aproba un nou test de coronavirus care permite ca mostrele sa fie prelevate de acasa

Hotnews Hotnews,
 SUA aproba un nou test de coronavirus care permite ca mostrele sa fie prelevate de acasa

FDA Administratia pentru Alimente si Medicamente) din SUA a anuntat ca a aprobat in procedura de urgenta un nou tip de test test de coronavirus care permite recoltarea mostrelor acasa, informeaza cotidianul The New York Times, citat de Mediafax. Noile kituri vor fi disponibile doar prin prescriptie medicala si permit persoanelor sa faca acasa prelevarea mostrelor nazale acasa. continuă pe Hotnews

Coronavirus in lume: Spania raporteaza cel mai mic numar de decese din ultimele 2 luni Italia: Bilantul zilnic al deceselor a scazut la cel mai redus nivel din 9 martie.

Numarul cazurilor de coronavirus raportate in lume a depasit 4,6 milioane, iar cel al deceselor 308. 000, in conditiile in care peste 1,75 milioane de persoane testate pozitiv au fost declarate vindecate, potrivit centralizarii de pe Worlodmeters. 01 SUA aproba un nou test de coronavirus care permite ca mostrele sa fie prelevate de acasa22. 20 OMS: Pulverizarea de solutii dezinfectante pe strazi nu elimina coronavirusul si poate fi periculoasa pentru sanatate21. 40 Proteste fata de restrictii au avut loc in mai multe tari din Europa: Polonia, Germania, Elvetia si Marea Britanie21. 26 Franta: 96 de persoane au murit sambata din cauza COVID-19, in usoara scadere. Numarul total de morti din cauza COVID-10 ajuns la 27. 625 de persoane 20. 00 Italia: Bilantul zilnic al deceselor a scazut la cel mai redus nivel din 9 martie. 20 Spania: Premierul Pedro Sanchez vrea prelungirea starii de urgenta cu inca o luna. 18:00 Rusia: Medicul echipei de baschet TSKA Moscova a murit din cauza coronavirusului 17:45 Franta: Campionatele de atletism din Franta au fost reprogramate pentru luna septembrie16. 04 Arabia Saudita: Bilantul cazurilor a ajuns la 52.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )