Libnet.ro
UNICEF

00:07

SUA. Camera Reprezentantilor anuleaza vetoul pus de presedintele Donald Trump pe legea bugetului apararii

Adevărul Adevărul,
SUA. Camera Reprezentantilor anuleaza vetoul pus de presedintele Donald Trump pe legea bugetului apararii

Camera Reprezentantilor a anulat prin votul a peste doua-treimi din membri veto-ul pus de presedintele Donald Trump asupra bugetului apararii nationale. Au fost 322 de voturi pentru si numai 87 impotriva. Daca acelasi lucru se intampla si in Senat, este prima data in mandatul lui Trump ca veto-ul sau este respins de Congres. Votul Senatului este asteptat saptamana aceasta. continuă pe Adevărul

SUA: Camera Reprezentantilor respinge vetoul presedintelui Trump la legea bugetului apararii

Camera Reprezentantilor a Congresului american a respins ieri, cu o larga majoritate, vetoul dat de presedintele in exercitiu Donald Trump la legea bugetului de aparare, deschizand calea pentru un vot final similar in Senat, ce ar marca o premiera in mandatul celui de-al 45-lea presedinte ale Statelor Unit.

SUA, bugetul Pentagonului: Camera Reprezentantilor respinge optiunea de veto a presedintelui Trump

Camera Reprezentantilor a respins luni cu o larga majoritate veto-ul exprimat de presedintele Donald Trump la bugetul Apararii, deschizand calea unui vot final in Senat care ar putea marca o premiera - Congresul nu tine cont de un veto exprimat de cel de-al 45-lea presedinte al Statelor Unite, potrivit AFP.

SUA: Presedintele Donald Trump a ratificat proiectul de lege privind noul plan de relansare economica

Presedintele in exercitiu Donald Trump a semnat in cele din urma duminica seara, dupa mai multe zile de amanare, proiectul de lege privind noul plan de relansare economica in valoare de 900 de miliarde de dolari, adoptat luni de Congresul american, informeaza AFP, preluata de Agerpres. Totodata, Donald Trump a semnat si legea bugetului guvernului federal, in valoare de 1. 4 trilioane de dolari, prin care se evita inchiderea serviciilor publice - shutdown - incepand de marti.

Presedintele Donald Trump a ratificat proiectul de lege privind noul plan de relansare economica

Presedintele in exercitiu Donald Trump a semnat in cele din urma duminica seara, dupa mai multe zile de amanare, proiectul de lege privind noul plan de relansare economica in valoare de 900 de miliarde de dolari, adoptat luni de Congresul american, informeaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )