Libnet.ro
UNICEF

06:15

SUA: Circa 25 de arme confiscate din casa unui tanar care lansase un apel la uciderea de politisti

România Liberă România Liberă,
SUA: Circa 25 de arme confiscate din casa unui tanar care lansase un apel la uciderea de politisti

25 de arme si aproximativ 10. 000 de gloante au fost gasitein Ohio, nord-estul SUA, in casa unui tana. continuă pe România Liberă

Veste de ultima ora! Ce au anuntat procurorii DIICOT, in urma perchezitiilor din casa groazei din Caracal

Anchetatorii au incheiat o saptamana intensa, desfasurata la perchezitii in casa groazei din Caracal, si au facut un anunt important in urma acestor verificari. Procurorii DIICOT au anuntat ce s-a intamplat, sambata 10 august, la perchezitiile de pe proprietatea lui Gheorghe Dinca si ce se va intampla mai departe. Perchezitiile in casa groazei din .

Sinteza zilei. Bomba! Un martor sustine ca a vazut mai multe persoane iesind din casa lui Dinca in ziua disparitiei Alexandrei

Alexandru Cumpanasu a afirmat, miercuri, la Sinteza zilei, ca exista un martor care nu a fost inca audiat de procurori si care sustine ca a vazut in ziua disparitiei Alexandrei mai multe persoane iesind din.

FOTO Masini si acoperisuri distruse, dupa ce la Roma a plouat cu fragmente din motorul unui avion Boeing 787

Un Boeing 787 al companiei Norvegian cu 298 de pasageri la bord a fost fortat, sambata, sa aterizeze la scurt timp dupa decolare pe aeroportul Fiumicino din Roma, dupa ce mai multe fragmente s-au desprins din motorul avionului. Bucatile desprinse si cazute din cer au distrus mai multe masini si acoperisuri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )