Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUA: 5% dintre functionari, in concediu fara plata, din cauza austeritatii bugetare

Hotnews Hotnews,
 SUA: 5% dintre functionari, in concediu fara plata, din cauza austeritatii bugetare

Aproximativ 5% dintre functionarii federali, potrivit Casei Albe, erau in concediu fara plata vineri din cauza taierilor bugetare intrate in vigoare in Statele Unite la inceputul lunii martie, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Enel: 45 de localitati din Ilfov si Giurgiu, fara curent electric, din cauza furtunii

Din cauza furtunii puternice insotita de rafale de vant ce a suflat cu viteza de pana la 70 de kilometri pe ora) si descarcari electrice, in cursul dupa-amiezii de joi, 45 de localitati din judetele.

Enel: 45 de localitati din Ilfov si Giurgiu, fara curent electric, din cauza furtunii

Un numar de 45 de localitati din judetele Ilfov si Giurgiu erau, la ora 17. 00, total sau partial, fara curent electric, numarul localitatilor in aceasta situatie fiind insa dublu cu o ora inainte, din cauza furtunii, potrivit oficialilor Enel, citati de Mediafax.

Enel: 45 de localitati din Ilfov si Giurgiu, fara curent electric, din cauza furtunii.

Un numar de 45 de localitati din judetele Ilfov si Giurgiu erau, la ora 17. 00, total sau partial, fara curent electric, numarul localitatilor in aceasta situatie fiind insa dublu cu o ora inainte, din cauza furtunii, potrivit oficialilor Enel, citati de Mediafax. Din cauza furtunii puternice insotita de rafale de vant ce a suflat cu viteza de pana la 70 de kilometri pe ora) si descarcari electrice, in decursul dupa-amiezii au fost afectate retelele electrice din raza de activitate a .

Ray Manzarek, unul dintre membrii fondatori ai trupei The Doors, a murit la varsta de 74 ani din cauza cancerului

Ray Manzarek, unul dintre membrii fondatori ai trupei The Doors si claparul grupului, a murit, luni, la varsta de 74 de ani in Germania din cauza cancerului, informeaza Daily Mail. Manzarek a decedat in timp.

Avioanele redirectionate spre Constanta, din cauza furtunii, au aterizat la Bucuresti

42 - Trei dintre aeronavele care fusesera redirectionate spre Constanta, joi, din cauza furtunii au aterizat la Bucuresti, iar alte doua vor ajunge, de asemenea, in Capitala, pana la 19. 30, a declarat.

O legenda a muzicii rock a murit. Omul care reformat una dintre cele mai cunoscute trupe din lume a fost rapus de cancer

Unul dintre membrii fondatori ai renumitului grup de rock The Doors, Ray Manzarek, a murit luni in Germania din cauza cancerului, relateaza AFP. Ray Manzarek, care s-a stins din viata la varsta de 74 de ani, l-a.

O legenda a muzicii rock a murit. Omul care a reformat una dintre cele mai cunoscute trupe din lume a fost rapus de cancer

Unul dintre membrii fondatori ai renumitului grup de rock The Doors, Ray Manzarek, a murit luni in Germania din cauza cancerului, relateaza AFP. Ray Manzarek, care s-a stins din viata la varsta de 74 de ani, l-a.

Doua trenuri, oprite temporar in Bucuresti, din cauza unor copaci cazuti pe sine

Doua trenuri de pe ruta Constanta-Bucuresti, respectiv Bucuresti-Constanta, sunt oprite temporar in Capitala, din cauza unor copaci cazuti din cauza furtunii in gabaritul caii ferate, la intrarea in statiile.

Sute de persoane, evacuate din cauza unor inundatii in Norvegia.

Sute de persoane au fost evacuate in mai multe regiuni, in Norvegia, din cauza unor inundatii provocate de precipitatii importante si topirea zapezii, scrie presa norvegiana joi, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Aproximativ 50 de drumuri si doua linii feroviare au fost inchise din cauza acestor inundatii si unor alunecari de teren. Dupa mai multe zile de precipitatii puternice - nivelul precipitatiilor a atins pana la 60 de milimetri miercuri, in sud-estul tarii, in urma ploilor -, .

Dinamo pierde sponsori din cauza lui Becali

Actionarul majoritar de la Dinamo, Ionut Negoita, a declarat vineri ca a pierdut un contract important de publicitate in aceasta saptamana, din cauza arestarii lui Gigi Becali.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )