Libnet.ro
UNICEF

19:30

SUA: Doi copii au fost gasiti fara suflare in masina mamei

B1 B1,
SUA: Doi copii au fost gasiti fara suflare in masina mamei

O femeie din SUA, in varsta de 20 de ani, a fost arestata, dupa ce cei doi copii ai ei, in varsta de doi ani, respectiv 10 luni, au fost gasiti morti in masina acesteia, legati de scaune. Desi autopsiil. continuă pe B1

Doi copii, gasiti fara suflare in masina. Mama acestora ar fi principala vinovata

Doi copii, de doi ani, respectiv 10 luni, au fost gasiti fara suflare in masina mamei lor. Femeia de 20 de ani, Bretania Velasquez, a fost arestata de autoritatile americane. Trupurile neinsufletite.

Brasov: Criminalul care si-a omorat sotia si cei doi copii, ARESTAT

Florin Buliga, barbatul din Brasov care si-a omorat cu bestialitate sotia si cei doi copii a fost arestat pentru 30 de zile, transmite Digi24. Omul a facut declaratii bizare in fata anchetatorilor, cu.

VIDEO O femeie insarcinata, cu doi copii minori in ingrijire, a ajuns caraus pentru traficantii de droguri din Spania

Parchetul de pe langa Tribunalul Galati a trimis in judecata o grupare infractionala, specializata in traficul cu marijuana, din care face parte si Bolmadir Geanina, o femeie insarcinata, care are alti doi copii cu varsta sub doi ani, ea fiind acuzata de introducerea in tara de droguri de risc.

Ce a facut barbatul din Brasov inainte de a-si ucide cei doi copii si sotia! A mers la manastire si...

Un barbat de 43 de ani s-a prezentat, marti, la sediul IPJ Brasov si a declarat ca si-a omorat sotia si cei doi copii ai sai, o fata de 18 ani si un baiat de 13 ani. Acesta avea inca sange pe haine c?.

Triplu asasinat la Brasov. Un barbat si-a ucis sotia si cei doi copii, dupa care s-a predat politistilor

Un barbat de 43 de ani s-a prezentat, marti, la sediul IPJ Brasov si a declarat ca si-a omorat sotia si cei doi copii ai sai, o fata de 18 ani si un baiat de 13 ani. Politistii s-au deplasat la casa susp.

Un brasovean si-a ucis sotia si cei doi copii, dupa care s-a predat Politiei

Un barbat de 43 de ani s-a prezentat, marti, la IPJ Brasov, unde a declarat ca si-a omorat sotia si cei doi copii, o fata de 18 ani si un baiat de 13 ani, relateazaAntena 3.

UPDATE Un brasovean si-a ucis sotia si cei doi copii, dupa care s-a predat Politiei. Barbatul, care nu are antecedente penale, a comis crimele n timp ce victimele dormeau

Un barbat de 43 de ani s-a prezentat, marti, la IPJ Brasov, unde a declarat ca si-a omorat sotia si cei doi copii, o fata de 18 ani si un baiat de 13 ani, relateazaAntena 3. Barbatul le-a spus politistilor ca inainte de a comite faptele a vrut sa se sinucida, dar nu si-a justificat gestul deocamdata, relateaza News. ro. Acesta ar comis crimele in timp ce victimele dormeau.

Brasov: Un barbat si-a ucis sotia si cei doi copii, apoi s-a predat la Politie (VIDEO)

Un barbat de 43 de ani s-a prezentat marti la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Brasov si a afirmat ca si-a omorat sotia si cei doi copii, informeaza B1 TV. in momentul in care a ajuns.

Brasov: Un barbat si-a ucis sotia si cei doi copii, apoi s-a predat la Politie (FOTO, VIDEO)

Un barbat de 43 de ani s-a prezentat marti la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Brasov si a afirmat ca si-a omorat sotia si cei doi copii, informeaza B1 TV. in momentul in care a ajuns.

Un elev a fost batut fara mila la scoala. Agresorii sunt cercetati penal

Un elev din Feldru a fost batut fara mila de mai multi colegi din cauza unei fete. Autorii faptei sunt cercetati penal. Incidentul s-a petrecut intr-o sala de clasa in timpul.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )