Libnet.ro
UNICEF

22:30

SUA: Al doilea val de coronavirus va fi probabil si mai devastator, avertizeaza Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor. Va veni odata cu gripa

Hotnews Hotnews,
 SUA: Al doilea val de coronavirus va fi probabil si mai devastator, avertizeaza Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor. Va veni odata cu gripa

Chiar cand statele incep sa faca planuri de redeschidere a economiei, directorul Centrului pentru Controlul si Prevenirea Bolilor Center for Disease Control and Prevention CDC) a avertizat marti ca un al doilea val al noului coronavirus va fi mult mai teribil, intrucat va coincide probabil cu inceputul sezonului de gripa. continuă pe Hotnews

Marea Britanie, ingrijorata de al doilea val al coronavirusului

Marea Britanie trebuie sa fie sigura ca orice ridicare sau reducere a masurilor de distantare sociala nu duce la un al doilea val al focarului de coronavirus, a declarat luni un purtator de cuvant al premierului Boris Johnson, citat de Reuters.

CORONAVIRUS. Prof. Dr. Alexandru Rafila: Al doilea val de imbolnaviri cu COVID-19 va veni spre finalul toamnei

Specialistii asteapta un al doilea val de imbolnaviri cu noul coronavirus in mai putin de sase luni. Profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, sustine ca un nou val de in.

Problema care va aparea in sezonul rece: seful CDC anunta un posibil al doilea val de infectari

Un al doilea val de infectari cu noul coronavirus nu e exclus, iar sefulCentrul pentru Prevenirea si Controlul Bolilor CDC) spune ca ar putea fi chiar mai rau decat primul. E clar ca nu vom.

Doctorul Alexandru Rafila, despre un al doilea val de imbolnaviri cu coronavirus

Doctorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, sustine ca un al doilea val de imbolnaviri cu coronavirus ar putea avea loc in sezonul rece.

Digi 24: Cand va veni al doilea val de imbolnaviri? Raspunsul lui Alexandru Rafila

Profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a declarat la Digi24, ca un al doilea val de imbolnaviri cu coronavirus ar putea aparea in cursul sezonului rece.

inca 5 romani au murit din cauza epidemiei de coronavirus. Cea mai tanara victima avea 39 de ani. Bilantul a ajuns la 524 decese

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, miercuri seara, decesul a inca cinci romani infectati cu coronavirus. Este vorba despre persoane din judetele Arad 3), Covasna si Neamt, care aveau varste intre 39.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )