Libnet.ro
UNICEF

00:07

SUA: Donald Trump denunta URA dupa VIOLENTELE din Virginia

B1 B1,
SUA: Donald Trump denunta URA dupa VIOLENTELE din Virginia

Presedintele american Donald Trump a condamnat sambata violentele care au izbucnit intre nationalisti albi si contramanifestanti in orasul Charlottesville, din statul Virginia, informeaza. continuă pe B1

Donald Trump: Kim Jong-un va regreta sincer actiunile ostile impotriva teritoriului SUA sau impotriva aliatilor SUA

Presedintele SUA Donald Trump a declarat vineri ca liderul nord-coreean Kim Jong-un va regreta sincer actiunile ostile impotriva teritoriului SUA sau impotriva aliatilor SUA, avertismentul fiind lansat la cateva ore dupa ce. intr-o postare.

Donald Trump ameninta cu o interventie militara in Venezuela, pe fondul crizei politice

Presedintele SUA, Donald Trump, a amenintat vineri cu o interventie militara in Venezuela, ca raspuns la criza politica din aceasta tara, anunta Reuters.

Donald Trump isi trimite ginerele sa discute pacea din Orientul Mijlociu

Presedintele SUA, Donald Trump, s-a hotarat sa-l trimita pe ginerele sau, Jared Kushner, la intalnirea cu liderii regionali din Orientul Mijlociu. Acesta va fi insotit de negociatorul Jason.

Donald Trump transmite un nou avertisment Coreei de Nord

Presedintele SUA, Donald Trump, a transmis vineri un nou avertisment Coreii de Nord, el afirmand intr-o postare pe Twitter ca armata americana si-a definitivat optiunile militare si este pregatita.

Donald Trump avertizeaza Iranul ca nu respecta spiritul acordului nuclear

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat joi ca Iranul nu respecta spiritul acordului nuclear semnat la Viena in anul 2015, reafirmandu-si totodata convingerea ca acel acord reprezinta un text oribil.

Casa fostului manager de campanie a lui Donald Trump a fost perchezitionata de FBI in luna iulie

Agentii FBI au confiscat documente si alte materiale din casa lui Paul Manafort, fostul manager de campanie al presedintelui Donald Trump, in timpul unui raid din iulie, ca parte a unei anchete speciale privind implicarea rusa in alegerile prezidentiale din 2016, a declarat purtatorul de cuvant al lui Manafort miercuri, potrivit Reuters.

FOTO + VIDEO. Stare de urgenta in Virginia, SUA, dupa violentele izbucnite intre nationalistii albi si manifestanti antirasisti. Donald Trump face apel la unitate

Autoritatile din orasul Charlottesville, statul american Virginia, au declarat, sambata, starea de urgenta locala dupa izbucnirea unor ciocniri intre nationalisti albi si manifestanti antirasisti la un miting.

Presedintele SUA devine tot mai razboinic. Dupa Coreea de Nord, Donald Trump ameninta si Venezuela cu o optiune militara

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat vineri presei ca avem multe optiuni privind Venezuela, inclusiv o posibila optiune militara daca este necesar, informeaza Reuters.

Presedintele Maduro anunta ca vrea sa aiba o conversatie cu Donald Trump, dupa ce SUA au impus sanctiuni Venezuelei

Presedintele venezuelean, Nicolas Maduro, a spus joi ca doreste o conversatie cu omologul sau american, Donald Trump, care a impus sanctiuni impotriva tarii sale.

Donald Trump anunta ca a ordonat modernizarea arsenalului nuclear al SUA

Donald Trump, presedintele SUA, a anuntat, miercuri, in contextul comemorarii atacurilor atomice americane din Japonia si pe fondul tensiunilor cu regimul din Coreea de Nord, ca a ordonat de la inceperea mandatului modernizarea arsenalului nuclear al SUA.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )