Libnet.ro
UNICEF

05:00

SUA: Donald Trump, MASURI DE ULTIMA ORA impotriva LGBT

B1 B1,
 SUA: Donald Trump, MASURI DE ULTIMA ORA impotriva LGBT

Imediat dupa ce s-a instalat la Casa alba, presedintele Donald Trump s-a si pus pe schimbari in cadrul administratiei. Mai exact liderul de la Casa Alba la scurt timp dupa ce a fost investit. continuă pe B1

Donald Trump despre participantii la manifestatiile impotriva sa: Au fost alegeri, de ce nu au votat?

Presedintele SUA, Donald Trump, a reactionat duminica pe Twitter dupa manifestatiile masive impotriva sa desfasurate in ziua precedenta, el intrebandu-se de ce participantii la aceste proteste nu au mers la vot pe 8 noiembrie, adoptand insa un ton mai conciliant intr-o alta postare o ora mai tarziu, relateaza Agerpres citand presa internationala.

SUA: Donald Trump anunta renegociera pactului NAFTA cu Mexic si Canada

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca intentioneaza sa discute in curand cu liderii din Canada si Mexic pentru renegocierea Acordului de Liber Schimb in America de Nord NAFTA),.

Borin Johnson i-a transmis un mesaj proaspatului presedinte al SUA, Donald Trump

Ministrul de externe al Marii Britanii, Boris Johnson, i-a transmis un mesaj lui Donald Trump prin intermediul contului sau de Twitter. Boris l-a felicitat pe noul presedinte al SUA si i-a transmis ca doreste sa mentina legaturi solide intre cele doua tari.

Donald Trump devine, astazi, al 45-lea presedinte al SUA

ACTUALIZARE 11:44 Oficialii rusi saluta investirea in functie a lui Donald Trump Oficialii rusi saluta investirea in functie a lui Donald Trump ca startul a ceea ce spera sa fie o perioada de relatii mai bune cu Statele Unite, relateaza Associated Press. ----- Presedintele ales al SUA, Donald Trump, va deveni, astazi, presedinte in exercitiu, dupa ce va depune juramantul in cadrul unei ceremonii ce se va desfasura in fata Capitoliului.

Donald TRUMP, primul DISCURS in calitate de presedinte al SUA: Data de 20 ianuarie 2017 va fi amintita ca ziua in care cetatenii au devenit din nou conducatorii acestei natiuni (VIDEO)

In primul sau discurs in caliatate de presedinte al SUA, Donald Trump a promis americanilor trasferul de puterein mainile oamenilor si a vorbit despre principalele directii ale activitatii.

Donald Trump a semnat primul decret, impotriva legii Obamacare

Presedintele american, Donald Trump, a semnat vineri, la scurt timp dupa ce parada inaugurala s-a incheiat, un decret impotriva legii privind asigurarile de sanatate Obamacare, pe care in timpul campanie sale a promis sa o abroge.

Biletul la ceremonia de investire a lui Donald Trump, unde merge seful PSD, costa intre 100.000 si un milion de dolari. Cine este Elliot Broidy, afaceristul corupt care l-a invitat pe Dragnea in America |Cel mai citit articol al saptamanii

Elliott Broidy, cel care i-a chemat pe Dragnea si Grindeanu in SUA, este un controversat vicepresedinte al comitetului care se ocupa de ceremoniile de inaugurare a noului presedinte al SUA, Donald Trump.

Liviu Dragnea, la o cina in format restrans cu Donald Trump

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca a participat, aseara, impreuna cu premierul Sorin Grindeanu, la o cina in format restrans alaturi de noul presedintele al SUA, Donald Trump, in cadrul careia i-a transmis liderului de la Casa Alba dorinta de a duce parteneriatul strategic dintre Romania si SUA la un alt nivel.

LIVE VIDEO. in SUA sunt proteste cu sute de mii de oameni la adresa lui Donald Trump, mai ales din cauza atitudinii noului presedinte fata de femei

Pana la 500. 000 de oameni sunt asteptati sa participe, in SUA, la protestele impotriva lui Donald Trump, imediat dupa investirea acestuia ca presedinte, informeaza presa occidentala.

LIVE VIDEO + FOTO. in SUA sunt proteste cu sute de mii de oameni la adresa lui Donald Trump, mai ales din cauza atitudinii noului presedinte fata de femei

Pana la 500. 000 de oameni sunt asteptati sa participe, in SUA, la protestele impotriva lui Donald Trump, imediat dupa investirea acestuia ca presedinte, informeaza presa occidentala.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )