Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUA doresc sa consolideze lupta impotriva retelei Stat Islamic dupa moartea liderului sau

Hotnews Hotnews,
 SUA doresc sa consolideze lupta impotriva retelei Stat Islamic dupa moartea liderului sau

Statele Unite doresc sa consolideze o coalitie care sa lupte impotriva retelei Stat Islamic in nord-estul Siriei, a declarat luni un inalt oficial din cadrul Departamentului de Stat, dupa ce liderul miscarii, Abu Bakr al-Baghdadi, a fost ucis in weekend in timpul unei operatiuni, scrie Mediafax, citand Reuters. continuă pe Hotnews

Moartea liderului SI, contributie importanta la lupta impotriva terorismului

Moartea liderului gruparii Statul Islamic SI) Abu Bakr al-Baghdadi va fi o contributie importanta la lupta impotriva terorismului, a comentat Kremlinul luni, anuntand totodata ca asteapta confirmarea acestei informatii, relateaza AFP.

Statele Unite vrea sa sporeasca lupta impotriva jihadistilor din Statul Islamic dupa moartea liderului gruparii teroriste, Abu Bakr al-Baghdadi

Moartea liderului gruparirii teroriste Statului Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, trebuie sa fie doar inceputul pentru distrugerea jihadistilor. Statele Unite vrea sa sprijine mai abitir o coalitie care sa lupte.

VIDEO Liderul gruparii Stat Islamic este mort, a confirmat Donald Trump Era cel mai cautat om din lume

Liderul organizatiei teroriste Statul Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, a murit, in timpul noptii, dupa ce si-a detonat vesta cu explozibili pe care o avea asupra sa in timpul unor operatiuni care il vizau in nord-vestul Siriei si care au fost conduse de catre fortele armate ale SUA, a anuntat Donald Trump. Uciderea liderului Statului Islamic reprezinta o victorie majora a sefului de la Casa Alba care se confrunta cu o ancheta privind punerea sub acuzare, relateaza Reuters si AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )