Libnet.ro
UNICEF

12:30

SUA: Un elev in varsta de 14 ani a tinut ostatici 27 de colegi intr-o scoala din Virginia de Vest

B1 B1,
SUA: Un elev in varsta de 14 ani a tinut ostatici 27 de colegi intr-o scoala din Virginia de Vest

Un elev in varsta de 14 ani, din statul american Virginia de Vest, a tinut ostatici 27 de colegi, cateva ore, miercuri, amenintandu-i cu o arma de foc, informeaza CNN. Incidentul a avut loc intr-o scoala din. continuă pe B1

TEROARE la un liceu din SUA: Un elev de 14 ani si-a AMENINTAT colegii cu o arma de foc

Un elev, in varsta de 14 ani, care detinea o arma de foc, a tinut ostatici, pentru cateva ore, zeci de colegi cateva ore, intr-o scoala din Statele Unite ale Americii.

Un elev cu o arma de foc a tinut ostatici zeci de colegi, intr-o scoala din Statele Unite

Un elev in varsta de 14 ani a tinut zeci de colegi ostatici, cateva ore, miercuri, in statul american Virginia de Vest, amenintandu-i cu o arma de foc, fiind convins de un pastor si de un profesor sa ii elibereze, informeaza CNN.

A ramas gravida la 14 ani. E greu de crezut ce i-a facut apoi iubitul

O minora de 14 ani din a fost lasata insarcinata de iubitul ei in varsta de 18 ani. Totul s-a petrecut in Mintiul Gherlii, langa orasul Gherla. Dupa ce a aflat ca va avea un copil, tanarul in cauza a.

Harghita: Un baiat de 14 ani a ajuns la spital dupa ce a fost atacat de un urs

Un baiat in varsta de 14 ani, din judetul Harghita, a fost transportat, luni, la Spitalul Municipal Gheorgheni, dupa ce a fost atacat de un urs. Potrivit Mediafax, incidentul s-ar fi petrecut la o stana din.

Baiat de 14 ani atacat de urs. Animalul i-a sfasiat piciorul stang. Cum a scapat adolescentul

Un baiat in varsta de 14 ani a fost transportat, luni, la Spitalul Municipal Gheorgheni, judetul Harghita, dupa ce a fost atacat de un urs la o stana din apropierea satului Jolotca, in timp ce se afla cu vitele.

Un tanar 14 ani din Harghita, ATACAT de urs

Un baiat in varsta de 14 ani a atacat de un urs la o stana din apropierea satului Jolotca, din Harghita, in timp ce se afla cu vitele la pascut. Tanarul fost transportat, luni, la Spitalul Municipal Gheorgheni, judetul Harghita .

Madalin Voicu s-a insurat dupa 14 ani de relatie

Madalin Voicu s-a insurat dupa 14 ani de relatie cu pictorita Carmen Olteanu. Iata cum a fost la ceremonia religioasa si la petrecere.

Proxeneti la 14 ani, prostituate in clasa a IV-a si criminali care inca nu au buletin. Retelele copiilor infractori din Romania

Cifrele avansate de Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie arata ca infractionalitatea juvenila este un fenomen alarmant in Romania. Grav este ca, an de an, varsta debutului in lumea infractorilor scade. Dincolo de statistici, va prezentam cateva dintre cele mai socante infractiuni savarsite de minorii romani in ultimele luni.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )