Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUA: Emblematicul sequoia prin care a fost sapat un tunel s-a prabusit

Hotnews Hotnews,
 SUA: Emblematicul sequoia prin care a fost sapat un tunel s-a prabusit

Un arbore sequoia stravechi prin care fusese sapat un tunel si care atragea mii de turisti in fiecare an s-a prabusit duminica in California, in urma ploilor abundente, anunta un ONG american, citat de New York Times. continuă pe Hotnews

O petitie online prin care se cere demisia avocatului poporului, Victor Ciorbea, a strans in doua zile peste 77.000 de semnaturi

O petitie online prin care se cere demisia avocatului poporului, Victor Ciorbea, a strans in doua zile peste 77. 000 de semnaturi. Petitia a fost initiata in urma cu patru luni, timp in care a strans doar sute de semnaturi, insa dupa ce Victor Ciorbea a atacat joi la Curtea Constitutionala Legea 90/2001 care prevede ca pot fi membri ai Guvernului doar persoanele care nu au suferit condamnari penale si nu se gasesc in unul dintre cazurile de incompatibilitate, numarul de semnaturi a crescut exponential.

Experienta teribila prin care a trecut o tanara mama de 21 de ani: S-a filmat in timp ce m-a violat si m-a amenintat ca pune filmarea pe internet (FOTO)

O tanara mama de 21 de ani, din Marea Britanie, a fost terorizata de iubitul ei, care a violat-o si a filmat intreaga scena, iar apoi s-a folosit de inregistarea respectiva pentru a o manipula s.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )