Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUA expulzeaza 15 diplomati cubanezi

România Liberă România Liberă,
SUA expulzeaza 15 diplomati cubanezi

SUA au expulzat marti 15 diplomati cubanezi aflati in post la Washington, dupa ce si-a rechemat de la Havana mai bine de jumatate din personalul diplomatic, o masura de retorsiune fata de atacuri misterioase care au afectat sanatatea a 22 de americani. continuă pe România Liberă

Statele Unite expulzeaza 15 diplomati cubanezi, dupa ce a acuzat Havana ca a folosit arme sonice asupra diplomatilor americani

Administratia Trump expulzeaza 15 diplomati cubanezi, acuzand ca guvernul de la Havana ca nu a reusit sa protejeze personalul american de atacurile misterioase care le-au afectat auzul, relateaza Reuters.

Statele Unite expulzeaza 15 diplomati cubanezi

Statele Unite au expulzat marti 15 diplomati cubanezi aflati in post la Washington, dupa ce si-a rechemat de la Havana mai bine de jumatate din personalul diplomatic, o masura de retorsiune fata de atacurile misterioase care au afectat sanatatea a 22 de americani.

RAZBOI diplomatic intre SUA si Cuba. Trump a facut anuntul

Relatiile dintre SUA si Cuba s-au deteriorat considerabil. Washingtonul a anuntat, marti, expulzarea a 15 diplomati cubanezi. Masura vine dupa ce, americanii si-au rechemat de la Havana mai bine de jumatate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )