Libnet.ro
UNICEF

07:30

SUA impun sanctiuni impotriva companiei petroliere de stat din Venezuela

Adevărul Adevărul,
SUA impun sanctiuni impotriva companiei petroliere de stat din Venezuela

Administratia de la Washington a impus sanctiuni impotriva companiei petroliere de stat PDVSA din Venezuela. Masura urmeaza deciziei Statelor Unite si a altor tari de a nu recunoaste legitimitatea presedintelui reales al tarii Nicolas Maduro. continuă pe Adevărul

SUA impun sanctiuni impotriva companiei petroliere de stat din Venezuela.Guaido a vorbit la telefon cu Trump

Administratia de la Washington a impus sanctiuni impotriva companiei petroliere de stat PDVSA din Venezuela. Masura urmeaza deciziei Statelor Unite si a altor tari de a nu recunoaste legitimitatea presedintelui reales al tarii Nicolas Maduro.

SUA impun sanctiuni impotriva companiei petroliere de stat din Venezuela.Guaido a vorbit la telefon cu Trump si incearca sa divizeze armata

Administratia de la Washington a impus sanctiuni impotriva companiei petroliere de stat PDVSA din Venezuela. Masura urmeaza deciziei Statelor Unite si a altor tari de a nu recunoaste legitimitatea presedintelui reales al tarii Nicolas Maduro.

Statele Unite au impus sanctiuni mpotriva companiei petroliere de stat din Venezuela

Administratia de la Washington a impus sanctiuni impotriva companiei petroliere de stat PDVSA din Venezuela si a cerut armatei sa accepte transferul pasnic de putere, a anuntat John Bolton, consilierul american pentru Securitate Nationala, citat de BBC si Reuters.

SUA pun TUNURILE pe Maduro: Sanctiuni COPLESITOARE pe compania petroliera de stat din Venezuela

Statele Unite ale Americii au intensificat presiunea asupra lui Nicolas Maduro, presedintele autoritar investit in ianuarie pentru un nou mandat in fruntea Venezuelei, anuntand sanctiuni impotriva companiei.

Trump intensifica presiunea asupra lui Maduro prin noi sanctiuni

Administratia Trump a intensificat presiunea asupra presedintelui Venezuelei, Nicolas Maduro, anuntand sanctiuni impotriva companiei petroliere de stat PDVSA, scrie The Guardian.

Departamentul de Stat din SUA a facut publice acuzatiile mpotriva companiei Huawei

Departamentul de Stat din Statele Unite a facut publice acuzatiile din doua dosare deschise impotriva companiei chineze Huawei si a lui Meng Wanzhou, fiica fondatorului companiei si director financiar al acesteia, relateaza Reuters si CNN.

RUSIA: Sanctiunile SUA impotriva Venezuelei, ilegale

Sanctiunile impuse de Statele Unite asupra companiei petroliere de stat din Venezuela sunt ilegale iar Rusia va lua toate masurile necesare pentru a sustine administratia presedintelui Nicolas Maduro, a declarat Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe, scrie Reuters.

Guaido, presedintele autoproclamat din Venezuela, recunoaste ca a vorbit la telefon cu Trump si cu alti sef de stat din toata lumea

Juan Guaido, presedintele autoproclamat din Venezula, a recunoscut ca a vorbit la telefon cu mai multi sefi de stat din toata lumea, printre care si presedintele american Donald Trump, informeaza AFP preluata de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )