Libnet.ro
UNICEF

13:00

SUA: Ce se intampla daca un candidat trebuie sa se retraga din alegerile prezidentiale?

România Liberă România Liberă,
SUA: Ce se intampla daca un candidat trebuie sa se retraga din alegerile prezidentiale?

Diagnosticul de coronavirus al lui Trump adauga volatilitate unei curse turbulente pentru Casa Alba. continuă pe România Liberă

Ce se intampla daca faci baie in 2 litri de apa oxigenata. Trucul genial pe care femeile tinere trebuie sa il afle

Apa oxigenata, folosita adesea in saloanele de infrumusetare in procesul de schimabare a culorii parului, are si alte efecte fabuloase. Iata ce se intampla daca faci baie in 2 litri de apa oxigenata. Toate femeile tinere trebuie sa stie si sa foloseasca trucul! Truc genial pentru femeile tinere. Ce se intampla daca faci baie in .

Ce se intampla daca pui bicarbonat peste fructe si legume. Trucul pe care toti romanii trebuie sa il afle

Cercetatorii au descoperit o metoda simpla de a elimina pesticidele, spre exemplu, de pe mere, si anume, scufundarea fructelor pentru 15 minute, intr-un amestec de bicarbonat de sodiu. Ce se intampla daca pui bicarbonat peste fructe si legume Merele au ocupat un loc fruntas in topul legumelor cu cele mai multe pesticide. Daca pana acum .

Ce se intampla daca mananci 1 morcov, pe zi. Beneficiile geniale pe care niciun roman nu le stie

Cheia unui stil de viata sanatos este alimentatia. Din categoria produselor cu cele mai mari beneficii pentru organism nu pot lipsi morcovii. Stim deja ca ajuta vederea, dar lista efectelor pozitive este lunga! Iata ce se intampla daca mananci 1 morcov, pe zi. Beneficii pe care putini le-ar banui! Ce se intampla daca mananci 1 .

Azi e mare sarbatoare: ce minune a infaptuit Maica Domnului! Ce se intampla daca te rogi

Credinciostii sarbatoresc azi o mare minune infaptuita de Maica Domnului. De ce este aceasta zi atat de importanta si ce a facut fecioara? Ce se va intampla daca te rogi? Mare sarbatoare azi! Minunea infaptuita de Maica Domnului Azi, 1 octombrie, se sarbatoreste Acoperamanul Maicii Domnului, conform calendarului crestin ortodox 2020. Prima zi din luna .

Ce se intampla daca tii rufele la inmuiat in coji de lamaie. Truc genial al femeilor de la tara!

Lamaia este un fruct versatil, care poate fi folosit atat in gastronomie, cat si in medicina naturista sau in diferite produse chimice, fie pe post de solutie pentru curatat bucataria sau toaleta, fie, prin combinarea altor substante, ca deodorant. Dar cine ar fi crezut ca este utila si in activitatea de curatare a rufelor? Truc: .

Ce s-ar intampla daca oamenii ar disparea de pe planeta? Cum ar arata Pamantul atunci

Cum ar arata planeta fara oameni? Scenariul este terifiant si, din nefericire, are sanse mari sa se adevereasca. Primele ore de dupa disparitia totala a oamenilor vor aduce schimbari uriase si neasteptate. intunericul total al noptii ar fi inlocuit cu lumina exploziilor atomice. Mii de ani mai tarziu, care vor fi singurele semne ale vietii .

A inceput anul universitar: Regulile sanitare pentru studenti si profesori Ce se intampla daca un student cazat in camin se imbolnaveste de COVID-19 in camin

Noul an universitar a inceput joi, iar mare parte dintre universitati au optat pentru cursuri online, in conditiile pandemiei de COVID-19. Aceasta nu inseamna ca nu sunt facultati ai caror studenti vor merge la scoala pentru diverse seminarii sau laboratoare sau studenti care vor fi cazati in camine, chiar daca capacitatea acestora a fost redusa la jumatate. Conform normelor sanitare stabilite de autoritati, la intrarea in facultate studentilor le va fi masurata temperatura si nu le va fi permis accesul celor care au peste 37,3, iar studentii si profesorii sunt obligati sa poarte masca, exceptie facand cei de la canto sau actorie, care pot pot renunta temporar la masca. Sunt stabilite si reguli pentru situatiile de imbolnavire, inclusiv in cazul studentilor cazati in camine.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )