Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUA isi retrag trupele din Siria. Trump considera ca gruparea Stat Islamic (SI) a fost in mare parte invinsa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
SUA isi retrag trupele din Siria. Trump considera ca gruparea Stat Islamic (SI) a fost in mare parte invinsa

Pentagonul a anuntat duminica semnarea ordinului de retragere a trupelor americane din Siria, pe care presedintele Donald Trump o doreste lenta si extrem de coordonata cu Turcia, relateaza AFP. continuă pe Wall-Street Ro

Macron, despre decizia SUA de a se retrage din Siria: Ar trebui sa te poti baza pe un aliat. Regret profund

Presedintele francez Emmanuel Macron a declarat ca regreta profund decizia omologului sau american Donald Trump de a retrage trupele americane din Siria, informeaza Reuters.

Jim Mattis, ultimul dintre generalii lui Donald Trump, paraseste corabia, dupa anuntul, salutat de Putin, al retragerii trupelor americane din Siria

Seful Pentagonului Jim Mattis si-a anuntat brutal demisia, joi, din guvernul lui Donald Trump, afisandu-si dezacordul cu noua strategie a Casei Albe de retragere a trupelor din Siria - o decizie salutata personal de Vladimir Putin - si de pregatire a unei dezangajari partiale din Afganistan, potrivit AFP.

Este OFICIAL! Jim Mattis, secretarul in exercitiu al Apararii, a semnat ordinul retragere a trupelor americane din Siria

Jim Mattis, secretarul Apararii inca in functie, a semnat ordinul privind retragerea trupelor americane din Siria, in urma deciziei luate de presedintele Donald Trump, care a si condus la demisia oficialului.

Ordinul retragerii trupelor americane din Siria, semnat

Pentagonul a anuntat semnarea ordinului retragerii trupelor americane din Siria, pe care presedintese Donald Trump o vrea lenta si extrem de cordonata impreuna cu Turcia, relateaza AFP.

Lovitura GREA pentru TRUMP! Secretarul Apararii si-a anuntat demisia, dupa decizia presedintelui SUA de a retrage trupele militare din Siria

James Mattis, secretarul pentru Aparare din Statele Unite ale Americii, si-a anuntat demisia, joi, urmand ca aceasta decizie sa-si produca efectul la 28 februarie 2019. Decizia se datoreaza viziunilor.

Netanyahu, dupa decizia lui Trump de a-si retrage trupele din Siria: in caz de nevoie, ne vom largi operatiunile acolo

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a incercat duminica sa calmeze ingrijorarile aparute la el in tara dupa anuntul cu privire la retragerea soldatilor americani stationati in Siria, afirmand ca armata israeliana isi va continua lupta impotriva implantarii Iranului in teritoriul aflat sub regimul Bashar al-Assad.

Prima miscare dupa decizia lui Trump de a retrage trupele din Siria: Turcia trimite intariri militare la frontiera

Turcia a trimis din nou intariri militare la frontiera sa cu Siria, in pregatirea unei eventuale ofensive, dupa anuntarea neasteptata retragerii trupelor americane din nordul tarii, scria luni presa turca, relateaza AFP.

Un student din SUA isi banuia colegul de camera ca ii lasa mesaje rasiste. O ancheta a politiei a descoperit care era, de fapt, planul macabru al tanarului

Un fost student al Universitatii Leigh din Statele Unite este acuzat de tentativa de omucidere si de intimidari rasiste, dupa ce si-a otravit colegul de camera si i-a lasat mesaje ofensatoare pe patul din camera.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )